Beia Consult prezinta noutatile de la parteneri in luna august

Beia Consult International – Partener Acreditat Siemens si Dialogic Regional Distributor – anunta  stirile din luna august, impreuna cu partenerii sai OTT Hydromet / Adcon / Lufft, Siemens Enterprise Communications – Unify, Aspect Software, 3DS Dassault Systemes / Exalead, Gigaset, Cisco, LANCOM si Dialogic.

 

Beia Consult anunta lansarea aplicatiei PanaPro realizata de Panasonic destinata centrelor de contact. Aceasta se bazeaza pe sistemul complex, dar usor de utilizat PanaPro care are un nucleu puternic impreuna cu o multime de functii software utile. Mai mult, PanaPro este compatibil cu gama de centrale telefonice NS-500, fiind nevoie doar de o licenta suplimentara.

PanaPro functioneaza in domenii ca: helpline, helpdesk, healthcare, administrare publica si customer service, permitand efectuarea de rapoarte ale apelurilor in centrala telefonica si vizualizarea online a starii curente a centralei, raportarea timpului de conectare a agentilor in fiecare grup, suportand de asemenea si munca agentilor prin afisarea informatiilor despre conexiunile curente si prin identificarea clientilor in baza de date sau trimitand informatiile din apelurile curente catre un CRM extern.

De asemenea, Beia Consult a participat la Urban Climate Summer School ce a acoperit domenii ca monitorizarea moderna a mediilor urbane, instrumente de modelare utilizate in meteorologia si climatologia urbana, strategii de adaptare si atenuare si prioritizarea acestora si legaturile critice dintre factorii de mediu si amenintarile la adresa sanatatii.

 

Lufft (membru al OTT Hydromet) a introdus o versiune imbunatatita a senzorului ultrasonic de vant VENTUS – VENTUS-X. Senzorul revizuit este echipat cu un incalzitor imbunatatit de 240 W si este deja disponibil pe piata. Pentru a fi pregatit, Avinor, integratorul aeroportuar norvegian, a supus senzorul VENTUS-X la diferite teste iarna trecuta. Pentru proiect, au instalat doua unitati in doua locatii extreme din Norvegia.

 

Unify, brand-ul Atos pentru software si servicii de telecomunicatii a scris luna aceasta despre 5 ingrediente care construiesc increderea intre membrii echipei intr-un mediu digital. Acestea sunt Transparenta, Comunicare, Credibilitate, Colaborare, Loialitate si pot fi realizate cu instrumente precum Unify Circuit care are Voice, Video, Instant Messaging, Driver pentru Fisiere, Cautari Inteligente si multe alte tehnologii care pot ajuta companiile in cultivarea increderii in cadrul unei echipe.

 

Aspect Software, cel mai mare furnizor international de solutii de centre de contact in cloud si optimizare a interactiunii cu clientii, a anuntat ca Ring, lider in domeniul produselor de securitate la domiciliu, a selectat Aspect Via WFM drept singura solutie de gestionare a fortei de munca pentru a sprijini peste 1.000 de agenti ce interactioneaza cu clientii.

 

Dassault Systemes, compania 3DEXPERIENCE, lider mondial in software si solutii de design 3D si No Magic vor colabora aducand echipele impreuna pentru a-si transforma afacerea de la inovatia bazata pe produs, la inovatia bazata pe experiente printr-o introducere usoara a Model Based Systems Engineering, pornind de la gandirea in amonte, design si simulare pana la productie si operatiuni.

 

Gigaset prezinta noul sau smartphone de inalta performanta GS270 ca fiind parte din urmatorul nivel al portofoliului de smartphone-uri al companiei. Cu un procesor octa-core, un ecran Full HD si performante ample ale bateriei, noul model se remarca in segmentul de pret mediu, cu un pret sub 200 de euro.

 

Cisco face patru descoperiri majore pentru a pastra cele mai importante informatii si idei ale clientilor ce folosesc Cisco Spark: 1) Acesta este primul produs de mesagerie care ofera criptarea mesajelor end-to-end plus caracteristicile de conformitate ale intreprinderilor; 2) Adauga anazile de ultima generatie pentru usurarea intelegerii activitatilor; 3) Introduce securitatea dispozitivelor mobile pe restul tipurilor de dispozitive care nu sunt gestionate; 4) Introduce securitatea datelor echivalenta cu spatiul de stocare local.

 

LANCOM Systems, producatorul german de solutii de retea pentru sectorul public si privat, isi extinde gama de routere celulare LTE / 4G cu un nou dispozitiv din seria 700. LANCOM 730-4G suplimenteaza infrastructurile de retea cu LTE / 4G. In combinatie cu routerele LANCOM, acesta este ideal pentru scenarii inteligente de rezerva. De asemenea, compania introduce cea de-a doua generatie a solutiei Wireless ePaper cu ecran tricolor (negru, alb si rosu), care ofera mai multe optiuni in proiectarea mesajului dorit. Alaturi de noua generatie, LANCOM plaseaza afisajul de 7.4 inch intr-o noua lumina: un cadru din otel inoxidabil ce confera display-urilor Wireless ePaper un aspect de inalta calitate pentru a accentua aspectul exclusiv.

 

Dialogic, un furnizor de aplicatii optimizate pentru cloud si solutii de infrastructura pentru furnizori de servicii, intreprinderi si dezvoltatori, a anuntat ca Intercope, un furnizor global de aplicatii de mesagerie si un client vechi al Dialogic, a selectat programele Dialogic Brooktrout Fax si placile Dialogic Diva pentru aplicatia sa MessagePlus/Open (MPO) – o solutie multi-canal intr-o singura fereastra cunoscuta pentru solutia sa de server de fax combinata cu serviciile bazate pe SMS.

 

 

Noutățile BEIA Consult sunt disponibile și pe website www.beiamag.ro pagina Facebook: www.facebook.com/BeiaConsult

George SUCIU Jr.  /  IT Corporate Solutions Manager

BEIA CONSULT INTERNATIONAL

– SIEMENS SYSTEM PARTNER –

Dialogic® Regional Distributor Romania & Moldova / Intel® Communications Technology Provider

FMT – Rutenbeck Networking Data Products Distributor Romania

HUGHES broadband satellite networks and services

LANCOM Regional Distributor Romania & Moldova

Dassault Systemes (3DS.com/Exalead) VAR Romania

Adcon Telemetry – OTT Hydromet Distributor Romania & Moldova

Tel / Fax : 0040-21-332.30.06  – www.beia.ro / www.dect.ro / www.beia-telemetrie.ro