Beia Consult prezinta noutatile de la parteneri in luna septembrie

Beia Consult International – Partener Acreditat Siemens si Dialogic Regional Distributor – anunta  stirile din luna septembrie, impreuna cu partenerii sai OTT Hydromet / Adcon / Lufft, Aspect Software, 3DS Dassault Systemes / Exalead, Ericsson, Media5 Corporation, LANCOM Systems si Dialogic.

Beia Consult participa la conferinta Internet & Mobile World care se va tine in Bucuresti pe 3 si 4 octombrie 2018. IMWorld este unul dintre cele mai importante evenimente B2B din Romania, dedicat mediului digital, mobil și soluțiilor software. De asemenea, compania anunta trei noi proiecte: A-WEAR, ProSe, POLDER.

Motivat de oportunitatile pe care se asteapta sa le ofere echipamentele de ultima generatie ce pot fi purtate, misiunea proiectului A-WEAR este de a crea in mod disciplinar noi arhitecturi, software-uri open source si cadre pentru ecosisteme dinamice care pot fi purtate, cu localizare distribuita si constrangeri de confidentialitate.

Proiectul ProSe are ca scop proiectarea unui sistem intensiv care sa sprijine dezvoltarea, implementarea si executarea serviciilor de proximitate, aplicatii care permit utilizatorilor sa interactioneze intuitiv cu mediul IoT inconjurator.

Scopul proiectului POLDER este de a proiecta, dezvolta si implementa o suita de instrumente software pentru a sprijini guvernele, consiliile orasenesti si ogranizatiile conexe in realizarea, proiectarea, aplicarea si validarea procesului de elaborare a politicilor.

OTT Hydromet, lider global în furnizarea de instrumente și soluții meteorologice hidrologice și meteorologice, introduce sonda multidimensională HYDROLAB HL7 pentru monitorizarea continuă a 9 parametri cheie de calitate a apei în apele naturale deschise. HYDROLAB HL7 include un software intuitiv pentru o utilizare fără egal, performanțe excepționale de putere și opțiuni de senzori dovedite, toate oferind o calitate și o fiabilitate ridicată a datelor. Instrumentele și software-ul de calitate a apei HYDROLAB ajută oamenii de știință din domeniul mediului să monitorizeze schimbările din ce în ce mai importante ale resurselor noastre de apă chiar și în cele mai dure condiții. Sonda, atunci când este utilizată cu peria centrală de curățare, este ideală pentru desfășurarea pe termen lung, care este predispusă la poluarea biologică, cum ar fi în lacuri, râuri, zone umede și estuare.

Aspect Software, un important furnizor de angajament complet integrat al consumatorilor, de optimizare a forței de muncă și de soluții de tip „omni-channel” de autoservire, a anunțat numirea actualului președinte Aspect, Chris Koziol, în funcția de președinte și director executiv al companiei. Profitând de experiența sa în tehnologie de peste 30 de ani și de conducerea executivă, Koziol a fost o forță propulsoare din spatele transformării Aspect de la o companie de software exclusiv,  furnizor de soluții de angajament bazate pe cloud.

Dassault Systemes, compania 3DEXPERIENCE, lider mondial in software si solutii de design 3D, a anuntat lansarea celei mai noi versiuni a portofoliului sau de aplicatii 3D de proiectare si inginerie, SOLIDWORKS 2019. Aceasta ofera imbunatatiri si noi functionalitati care ajuta milioane de inovatori sa imbunatateasca procesul de dezvoltare a produselor, pentru a face mai rapida productia si pentru a crea noi categorii de experiente pentru noile categorii de clienti din industriile de azi.

Ericsson si T-Mobile au anuntat un contract de 3.5 miliarde de dolari pentru a sprijini implementarea retelei 5G a T-Mobile. In cadrul tranzactiei, Ericsson va furniza T-Mobile cu cele mai recente produse hardware si software de 5G New Radio (NR) conforme cu standardele 3GPP. Contractul include, de asemenea, solutiile Ericsson pentru servicii digitale, inclusiv sistemele de suport pentru afaceri si Ericsson Cloud Core, permitand T-Mobile sa lanseze rapid reteaua 5G catre clientii sai.

Media5 Corporation a anuntat ca Mediatrix a finalizat cu succes testele de interoperabilitate cu Alcatel-Lucent Enterprise pentru platforma Alcatel-Lucent OXO Connect Evolution, demonstrand din nou capacitatea sa de a construi gateway-uri extrem de compatibile cu cele mai multe switch-uri software si centrale PBX din intreaga lume. OXO Connect Evolution este urmatoarea generatie de platforme de comunicatii IP de inalta calitate, aduse pe piata SMB de catre Alcatel-Lucent.

LANCOM Systems, producatorul german de solutii de retea pentru sectorul public si privat, va fi prezent la targul de securitate IT in Nuremberg intre 9 si 11 octombrie 2018 sub motto-ul „Network meets Security”, premiind un portofoliu de produse extins de solutii de securitate. Abordarea de securitate hibrida include solutii clasice de protectie la locul de amplasare, precum si securitatea bazata pe cloud.

Dialogic, un furnizor de aplicatii optimizate pentru cloud si solutii de infrastructura pentru furnizori de servicii, intreprinderi si dezvoltatori, a anuntat ca Cellcom Istrael, cel mai mare furnizor israelian de servicii mobile, a ales solutia Dialogic ControlSwitch si Dialogic I-Gate 4000 Media Gateway pentru a o folosi in serviciile sale internationale de voce.

Noutățile BEIA Consult sunt disponibile și pe website www.beiamag.ro pagina Facebook: www.facebook.com/BeiaConsult

George SUCIU Jr.  /  IT Corporate Solutions Manager

BEIA CONSULT INTERNATIONAL

– SIEMENS SYSTEM PARTNER –

Dialogic® Regional Distributor Romania & Moldova / Intel® Communications Technology Provider

FMT – Rutenbeck Networking Data Products Distributor Romania

HUGHES broadband satellite networks and services

LANCOM Regional Distributor Romania & Moldova

Dassault Systemes (3DS.com/Exalead) VAR Romania

Adcon Telemetry – OTT Hydromet Distributor Romania & Moldova

Tel / Fax : 0040-21-332.30.06  – www.beia.ro / www.dect.ro / www.beia-telemetrie.ro