Beia Consult prezinta noutatile de la parteneri in luna iulie

Beia Consult International – Partener Acreditat Siemens si Dialogic Regional Distributor – anunta  stirile din luna aprilie, impreuna cu partenerii sai OTT Hydromet / Adcon / Lufft, Siemens Enterprise Communications – Unify, Aspect Software, Panasonic, 3DS Dassault Systemes / Exalead, Ericsson, Cisco, LANCOM, Media5 Corporation si Enghouse Interactive.

 

Beia Consult prezinta noul proiect SmartAgro (Telemetry System for Intelligent Agriculture). Ca obiectiv general, proiectul propune dezvoltarea unei platforme agricole de precizie care sa utilizeze sistemele de radio-telemetrie M2M / IoT si o platforma Cloud pentru prelucrarea datelor colectate. De asemenea, compania a parcitipat la prima editie a TMLSS (Transylvanian Machine Learning Summer School) care a avut loc intre 16 si 22 iulie 2018. BEIA a participat la Scientific Challenges & Business Opportunities in Water Management Workshop (SciBOWater) si a prezentat articolul stiintific “Adaptation of irrigation systems to current climate changes”.

BEIA a semnat in iulie 2018 un nou contract de intretinere a sistemelor AgroExpert. Majoritatea sistemelor AgroExpert au fost instalate in cursul anului 2008 pentru a furniza agentiilor fitosanitare judetene din Romania date agrometeorologice colectate si procesate automat. Colectia de date meteorologice primare a fost si inca este efectuata cu unitatile de telemetrie Adcon A733 UHF (RTU) echipate cu senzori de umiditate si temperatura a aerului, senzori de umiditate a frunzelor, senzori de ploaie si altii. Datele primare colectate de RTU-urile dintr-o anumita zona sosesc prin intermediul unei statii radio UHF catre un gateway Adcon A840 care este conectat in mod direct si exclusiv la un PC local pentru procesare a datelor. Totodata, compania a inceput in luna iulie proiectul de cablare voce-date la Bazinul Olimpic Braila.

 

Atos a anunțat achiziția companiei Syntel pentru 3,4 miliarde de dolari. Acest lucru va consolida portofoliul de soluții Atos Digital la nivel mondial și de afaceri și va accelera semnificativ dezvoltarea Atos în America de Nord. Syntel aduce o suită puternică de soluții digitale și brevetate, recunoscute de analiștii de top ca fiind printre cele mai avansate: Cloud, Social Media, mobil, analiză, IoT și automatizare.

Aspect Software a scos la iveală rezultatele celui de-al doilea studiu annual “Aspect Agent Experience Index” care arată că 45% dintre agenÈ›ii GenZ / Young Millennial (18-24) din departamentul de relaÈ›ii cu clienÈ›ii părăsesc locurile de muncă curente È™i sunt mai interesaÈ›i să urmărească posturile de contact “la cerere” deoarece le oferă mai mult control asupra echilibrului dintre muncă È™i viaÈ›a personala, toate acestea ducând la o creÈ™tere a economiei Gig.

Panasonic Corporation a primit premii pentru 14 dintre produsele sale la Red Dot Award: Product Design 2018, o gală internatională de proiectare a produselor. Ceremonia a avut loc pe 9 iulie 2018, în oraÈ™ul Essen, Germania. Premiul Red Dot a fost fondat în 1955. Istoricul său de È™aizeci de ani îl pune la acelaÈ™i nivel cu premiul german iF Design, ca instituÈ›ie de renume internaÈ›ional. Produsele câștigătoare sunt expuse la Muzeul de Design Red Dot din Essen în perioada 10 iulie – 5 august 2018.

Dassault Systèmes a anunÈ›at la Farnborough International Airshow lansarea programului “Reinvent the Sky”, noua experiență în domeniul soluÈ›iilor pentru industria aerospaÈ›ială È™i de apărare. Bazat pe platforma 3DEXPERIENCE a companiei Dassault Systèmes, “Reinvent the Sky” accelerează dezvoltarea aeronavelor uÈ™oare È™i a vehiculelor aeriene fără pilot, de la concept la prototipul de lucru. Dassault Systèmes permite companiilor nou-intrate È™i producătorilor de echipamente originale mici să inventeze experienÈ›e de mobilitate a aerului durabile care vor transforma piaÈ›a aviaÈ›iei în RenaÈ™terea Industriei de astăzi.

Ericsson È™i Singtel își consolidează parteneriatul cu programul “5G Center of Excellence” prin anunÈ›area unei noi iniÈ›iative care va aduce prima reÈ›ea pilotă de 5G din Singapore ce va fi lansată în ultimul trimestru al acestui an. AnunÈ›ată săptămâna aceasta, reÈ›eaua pilot 5G va fi desfășurată la  Buona Vista, centrul È™tiinÈ›ei, afacerilor È™i IT-ului țării. Industrii cum ar fi transportul, asistenÈ›a medicală È™i producÈ›ia pot utiliza 5G pentru a accelera transformarea digitală È™i a implementa tehnologii avansate de automatizare.

CISCO și Samsung, în parteneriat cu Orange, demonstrează noi aplicații 5G Powered Home Entertainment și Smart City în România. Cele trei companii își intensifică demonstrațiile de 5G UHD și VR Streaming, jocuri pe Cloud, senzori pentru Smart City și analizele camerelor de securitate în timp real. Samsung Electronics Co., Ltd. și Cisco au anunțat că au încheiat cu succes un proces de utilizare prietenoasă și o serie de demonstrații de 5G cu Orange în Floresti, Cluj, România.

LANCOM Systems, cel mai mare producător german de soluții de infrastructură de rețea pentru sectorul public și privat, a primit un brevet european (EP 2 993 950) pentru integrarea diferitelor tehnologii radio în punctele sale de acces WLAN din seria E. În plus față de clasicul Wi-Fi, punctele de acces pot controla, de asemenea, display-urile wireless ePaper pentru afișarea in cameră sau etichetele electronice de raft (ESL) și balize. Beneficiile: costuri mai mici, durată mai lungă de viață a ecranelor și durabilitate maximă.

Media5 Corporation, un important furnizor de soluÈ›ii de comunicaÈ›ii multimedia bazate pe IP, va fi în Maroc pe 20 septembrie pentru a prezenta linia de produse Mediatrix È™i pentru a demonstra ultimele inovaÈ›ii în soluÈ›iile VoIP la Showcase 2018. Media5 este încântată să se alăture echipei Itancia, peste 140 de VAR-uri diferite È™i 13 producători aÈ™teptaÈ›i să participe la eveniment. “Acest eveniment reprezintă o oportunitate excelentă de a afla mai multe despre industria de telecomunicaÈ›ii din Africa de Nord È™i de a introduce soluÈ›ii de comunicare în timp real Mediatrix pentru întreprinderile mari È™i pentru IMM-urile locale”, afirmă Sébastien Boyer, directorul general al vânzărilor la Media5 Corporation.

Enghouse Interactive, a fost recunoscută pentru cel mai bun proiect informatic de tip Cloud Computing în cadrul celei de-a 9-a Gale de premii Platinum Contact Center, care a avut loc pe 28 iunie la Madrid. Acest eveniment recunoaște cele mai remarcabile companii și soluții din industria spaniolă pentru servicii clienți.

 

Noutatile BEIA Consult sunt disponibile si pe website www.beiamag.ro pagina Facebook: www.facebook.com/BeiaConsult

George SUCIU Jr.  /  IT Corporate Solutions Manager

BEIA CONSULT INTERNATIONAL

– SIEMENS SYSTEM PARTNER –

Dialogic® Regional Distributor Romania & Moldova / Intel® Communications Technology Provider

FMT – Rutenbeck Networking Data Products Distributor Romania

HUGHES broadband satellite networks and services

LANCOM Regional Distributor Romania & Moldova

Dassault Systemes (3DS.com/Exalead) VAR Romania

Adcon Telemetry – OTT Hydromet Distributor Romania & Moldova

Tel / Fax : 0040-21-332.30.06  – www.beia.ro / www.dect.ro / www.beia-telemetrie.ro