Beia Consult prezinta noutatile de la parteneri in luna august

Beia Consult International – Partener Acreditat Siemens si Dialogic Regional Distributor – anunta  stirile din luna august, impreuna cu partenerii sai OTT Hydromet / Adcon / Lufft, Aspect Software, 3DS Dassault Systemes / Exalead, Ericsson, Media5 Corporation, Gigaset, LANCOM Systems si Dialogic.

Beia Consult anunta trei noi proiecte: TelMonAer, PARFAIT si SOLOMON. Scopul proiectului TelMonAer este de a dezvolta un sistem IT care utilizeaza tehnologiile IoT si Edge / Cloud Computing pentru a monitoriza si analiza in timp real factorii de risc pentru mediu si sanatatea publica. PARFAIT isi propune sa dezvolte o platforma pentru protejarea datelor personale in aplicatiile IoT si sa reduca complexitatea integrarii si implementarii serviciilor in tehnologia actuala prin furnizarea de librarii, instrumente si SDK-uri interoperabile. SOLOMON are ca obiectiv principal imbunatatirea experientei clientilor in magazinele de caramizi si mortar. Inovatia proiectului se afla in definirea unei platforme de “operatiuni si experienta in magazine” care leaga diferite tehnologii si surse de informatii pentru a ajuta in interactiunile dintre comerciantii cu amanuntul, personalul magazinelor si consumatorii.

OTT Hydromet a dezvoltat o solutie integrata de monitorizare a apei subterane si de gestionare a datelor. Pachetul include OTT ecoLog 500, un dispozitiv pentru colectarea si transmiterea la distanta a datelor privind apele subterane si Hydromet Cloud, o solutie software web pentru stocarea si gestionarea datelor de masurare. Acest pachet va ajuta sa economisiti timp deoarece aveti acces la datele masurate oriunde si oricand. De asemenea, economisiti bani, deoarece pachetele de acest tip sunt disponibile la un pret special.

Aspect Software, cel mai mare furnizor international de solutii de centre de contact in cloud si optimizare a interactiunii cu clientii, a anuntat conform fazei finale a sondajului sau din 2018 ca agentii serviciilor de relatii cu clientii sunt din ce in ce mai optimisti in ceea ce priveste lucrul cu si in paralel cu robotii de chat din centrele de contact si vad un potential mare in a isi imbunatati abilitatile si in a-si dezvolta carierele.

Dassault Systemes, compania 3DEXPERIENCE, lider mondial in software si solutii de design 3D, a anuntat ca Exxon Mobil Corporation a selectat platforma 3DEXPERIENCE ca o componenta fundamentala pentru efortul sau de tranformare digitala. Aceasta implementare va sprijini agregarea datelor de inginerie si va obtine o valoare mai mare din datele ExxonMobil pe baza unei multitudini de instrumente.

Ericsson va creste investitiile sale in piata pentru a sprijini construirea accelerata a retelei 5G in SUA. Aceasta serie de initiative strategice va permine companiei sa opereze chiar mai aproape de clientii sai, satisfacand cererea crescanda de 5G la nivel global si in regiune. De asemenea, Ericsson a anuntat ca a fost selectata de Hi3G, care functioneaza ca 3 in Danemarca pentru a-si moderniza reteaua de transport cu routere pregatite pentru 5G in urmatorii trei ani.

Media5 Corporation va participa sub pavilionul canadian la Telecom Mission 2018 in New Delhi, Mumbai, si Bengaluru in perioada 22-27 octombrie si va prezenta cele mai recente evolutii in SBC si Gateway-uri pentru conectarea sistemelor de telefonie IP si serviciile Cloud. Aceasta misiune este ideala pentru companii precum Media5, care are ca scop dezvoltarea pietei indiene a operatorilor, distribuitorilor, producatorilor de VAR si a fabricantilor in domeniul internetului, infrastructurii si echipamentelor, solutiilor pentru intreprinderi si a securitatii.

LANCOM Systems, producatorul german de solutii de retea pentru sectorul public si privat, isi extinde portofoliul de routere celulare cu LANCOM 1790-4G. Router-ul VPN accepta LTE Advanced (CAT.6) care ofera pana la 300 Mbps pentru descarcari. O interfata Gigabit Ethernet pentru conectarea modem-urilor externe face o varietate de conexiuni la Internet potrivite pentru utilizare.

Dialogic, un furnizor de aplicatii optimizate pentru cloud si solutii de infrastructura pentru furnizori de servicii, intreprinderi si dezvoltatori, a anuntat disponibilitatea generala a programului Dialogic BorderNet SBC 3.7.5. Aceasta versiune adauga capabilitati imbunatatite de gestionare si alte caracteristici cheie la controlerul de frontiera virtualizat al companiei, oferind performante de neegalat, interconectare, usurinta in utilizare, securitate si rutare avansata intr-o solutie software completa.

Noutățile BEIA Consult sunt disponibile și pe website www.beiamag.ro pagina Facebook: www.facebook.com/BeiaConsult

George SUCIU Jr.  /  IT Corporate Solutions Manager

BEIA CONSULT INTERNATIONAL

– SIEMENS SYSTEM PARTNER –

Dialogic® Regional Distributor Romania & Moldova / Intel® Communications Technology Provider

FMT – Rutenbeck Networking Data Products Distributor Romania

HUGHES broadband satellite networks and services

LANCOM Regional Distributor Romania & Moldova

Dassault Systemes (3DS.com/Exalead) VAR Romania

Adcon Telemetry – OTT Hydromet Distributor Romania & Moldova

Tel / Fax : 0040-21-332.30.06  – www.beia.ro / www.dect.ro / www.beia-telemetrie.ro