Beia Consult prezinta noutatile de la parteneri in luna aprilie

Beia Consult International – Partener Acreditat Siemens si Dialogic Regional Distributor – anunta  stirile din luna aprilie, impreuna cu partenerii sai OTT Hydromet / Lufft, Siemens Enterprise Communications – Unify, Aspect Software, Panasonic, 3DS Dassault Systemes / Exalead, Lancom Systems, Alcatel-Lucent, Media5 Mediatrix, Dialogic, Snom, Cisco, Innovaphone si KEYMILE.

 

Beia Consult anunta proiectul inovativ ODSI (On Demand Secure Isolation), care va livra noi modele de securitate cu proprietatile si avantajele ambelor abordari hardware si software. Solutiile ODSI vor garanta / certifica cel mai mic subset comun de software si hardware, cu scopul de a dovedi proprietatea de izolare. De asemenea, Beia a participat cu 3 articole la eLSE 2016, conferinta anuala internationala de comunicari stiintifice cu tema “eLearning si software pentru educatie”, care permite mediului academic, de cercetare si entitatilor corporative de a stimula potentialul tehnologiei in mediile de invatare imbunatatite.

 

Lufft, compania recent achizitionata de OTT Hydromet, a anuntat ca senzorii sonici de vant V200A fac parte din al doilea cel mai lung pod din Grecia, Podul Tsakona Arch. Acesta ofera date precise despre directia si viteza vantului pe diferite inaltimi in mijlocul podului. In cazul in care viteza vantului este prea mare, podul poate fi inchis foarte rapid. De asemenea, Biroul de Meteorologie si Hidrologie din Mexic a echipat o masina cu statia meteo compacta (All-in-one) Lufft WS501 pentru masurarea parametrilor meteorologici.

 

Unify, brand-ul Atos pentru comunicatii si software si servicii de colaborare a participat la primul eveniment despre interoperabilitatea comunicatiilor de urgenta din Europa, Plugtests. Intre 14 si 17 martie, la Sophia Antipolis, Franta, Unify a conectat solutia sa OpenScape si un telefon OpenStage la mediul de testare pentru a simula cu succes apelurile de urgenta VoIP.

 

Aspect Software, cel mai mare furnizor international de solutii de centre de contact in cloud si optimizare a interactiunii cu clientii, a anuntat o initiativa de a accelera tranzactiile intre consumatori si brad si interactiunile facute prin Facebook Messenger. Noi cercetari facute de Aspect Software arata cresterea cererii consumatorilor pentru interactiuni cu brand-ul bazate pe mesaje.

 

Panasonic Enterprise Solutions, o divizie a Panasonic Corporation a Americii de Nord si Sensity Systems Inc., a anuntat o alianta strategica bazata pe platformele lor de orase inteligente. Platformele Panasonic CityNow si Smart Streets sunt bazate pe experienta companiei in planificarea si integrarea oraselor inteligente in jurul lumii.

 

Dassault Systemes, compania 3DEXPERIENCE, lider mondial in software si solutii de design 3D, a dezvoltat platforma 3DEXPERIENCE ca un mediu virtual colaborativ pentru afaceri pentru a crea experimente diferentiate ale clientilor. Integrand imersiunea totala experimentala si capabilitatea de a scala camera de la sistemul VR (Virtual Reality) HTC Vive, aplicatiile Dassault Systemes prind viata, oferind o experienta 3D intr-un format extrem de accesibil, care permite clientilor sa aiba in vedere cu usurinta solutiile potentiale.

 

LANCOM Systems, lider German in producerea de solutii de retea pentru sectoarele publice si private este din nou in turneu in toata Europa, prezentand LANupdate 2016. Accentul se pune pe solutii Wi-Fi de intalta performanta pentru latime mare de banda pentru interior si exterior si solutii securizate pentru conectivitate VPN la site pentru sectoarele publice si private.

 

Alcatel Lucent Submarine Networks, acum parte a Nokia, si Telefonica, au semnat un acord la cheie pentru a implementa un sistem de aproape 11.000 km de cablu submarin care leaga Brazilia de Statele Unite ale Americii. Numit BRUSA, sistemul va creste conectivitatea si disponibilitatea serviciilor in banda larga de mare viteza in regiune.

 

In timpul celor 5 zile ale conferintei Genband Perspectives 2016, Media5 Corporation va intra in contact cu cele mai influente si mai inovative companii si reprezentantii acestora pentru a prezenta tehnologiile si solutiile Media5 pentru piata.

 

Dialogic, un furnizor de aplicatii optimizate pentru cloud solutii de infrastructura pentru intreprinderi si dezvoltatori, a anuntat disponibilitatea generala a Dialogic PowerMedia XMS Release 3.1, o actualizare a functiei de resurse a serverului media al companiei (MRF), care face migrarea catre platforma PowerMedia XMS mult mai usoara pentru utilizatorii atat de platforme ale competitorilor cat si ale platformelor vechi Dialogic.

 

Snom Technology AG, lider dezvoltator de telefoane IP profesionale a anuntat lansarea D315, un telefon profesionist cu ecran de inalta rezolutie, care indeplineste toate cerintele importante de telefonie VoIP si ofera numeroase functii de afaceri pentru utilizatori.

 

ORS Group, un furnizor lider de portal de continut digital in Austria, a implementat tehnologia Cisco de management al continutului digital pentru a imbunatati oferta sa de televiziune digitala terestriala ORS DVB-T2 (simpliTV).

 

Innovaphone AG se confrunta cu provocari specifice de securitate care insotesc mobilitatea nelimitata si accesibila, asa-numitele “Anywhere Workplace”. Atat Session Border Controller (SBC) cat si Reverse Proxy au fost dezvoltate in mod specific pentru a asigura comunicatii corporative sigure in scenarii “Oriunde la locul de munca”.

 

La Hanover Fair, intre 25 si 29 aprilie, KEYMILE prezinta noul sau card de criptare pentru retele de comunicatii critice. Prin integrarea unui hardware generator cuantic de numere aleatorii pe cartela de criptare in platforma companiei XMC20, KEYMILE ridica stacheta pentru securitate in retelele de comunicatii critice.

 

Noutățile BEIA Consult sunt disponibile și pe website www.beiamag.ro pagina Facebook: www.facebook.com/BeiaConsult

George SUCIU Jr.  /  IT Corporate Solutions Manager

BEIA CONSULT INTERNATIONAL

– SIEMENS SYSTEM PARTNER –

Dialogic® Regional Distributor Romania & Moldova / Intel® Communications Technology Provider

FMT – Rutenbeck Networking Data Products Distributor Romania

HUGHES broadband satellite networks and services

LANCOM Regional Distributor Romania & Moldova

Dassault Systemes (3DS.com/Exalead) VAR Romania

Adcon Telemetry – OTT Hydromet Distributor Romania & Moldova

Tel / Fax : 0040-21-332.30.06  – www.beia.ro / www.dect.ro / www.beia-telemetrie.ro