BEIA Consult prezinta noutatile de la parteneri din luna august

Beia Consult International – Siemens Approved Partner & Dialogic Regional Distributor anunta noutatile din august, impreuna cu partenerii sai Adcon Telemetry, OTT Hydromet, Siemens Enterprise Communications – Unify, Gigaset, Panasonic, Aspect Software, 3DS Dassault Systemes / Exalead, innovaphone, Lancom Systems, JPL – Dasan Headsets, Alcatel-Lucent, Ericsson, Cisco, Snom VoIP, Tiptel, Media5 Mediatrix, Voxtron Enghouse si Dialogic.

 

BEIA Consult anunta castigarea lictatiei la Institutul de Tehnologii Avansate pentru achizitia de echipamente Dialogic.

 

OTT Hydromet si Adcon Telemetry au tinut un training Log Analysing pentru GPRS / Wireless Modem, registrii in A850, registrii in fisierul de debug, modul obisnuit versus modul de debug, analiza jurnalelor in A850, analiza jurnalelor in NotePad++ si despre interfata de comanda a A850.

Trainig-urile au inclus, de asemenea, setarile GPRS in A850 cum ar fi modul de a face setarile GPRS corecte, ce optiuni ofera sistemul Adcon, care sunt diferentele dintre ele, care sunt consecintele pentru consumul de energie si costurile cartelelor SIM.

 

Unify, cunoscuta anterior ca SIEMENS Enterprise Communications, a anuntat in luna august ca a selectat tekVizion Labs, un lider global in teste de iteroperabilitate, in calitate de terta parte independenta pentru a certifica furnizorul de serivicii SIP cu solutiile Unify OpenScape Voice.

 

Gama Gigaset E310 a obtinut certificatul de excelenta HTV-Life. De asemenea, compania si-a anuntat noul produs, o camera autonoma bazata de internet, Camera Gigaset, menita sa asigure o mai mare securitate la domiciliu.

 

Panasonic a anuntat ca va incepe productia in masa a panoului tactil capacitiv, multi-touch, curbat, extrem de sensibil la sfarsitul lunii Septembrie 2015. Panourile pot spori flexibilitatea in proiectarea bordului autovehiculelor si operabilitatea sistemelor de navigatie auto si, in plus, sunt potrivite pentru ecranele mai multor produse, inclusiv ale sistemelor audio cu afisaj.

 

Snom anunta ca va imbunatati gama sa de produse si servicii din 2015-2016 cu telefoane desktop modernizate, o singura statie de baza profesionala DECT, noi aplicatii pentru smartphone, imbunatatirea calitatii audio, programe pentru parteneri si multe altele.

 

Aspect Software, un furnizor de management complet integrat de interactiune cu clientul, de optimizare a fortei de munca, de back-office si de solutii de cloud, a dezvaluit noi date statistice care sugereaza o discrepanta alarmanta intre ceea ce managerii agentiilor hoteliere si de turism spun despre investitiile lor in servicii pentru clienti si ceea ce se realizeaza efectiv.

Noua din zece manageri ai agentiilor hoteliere si de turism evalueaza serviciile pentru clienti ca cel mai important instrument de construire a relatiilor. Cu toate acestea, categoria serviciilor hoteliere a fost ultima dintre industrii in ceea ce priveste investitiile in tehnologie care sprijina schimbarea preferintelor clientului in servicii de autoservire pentru clienti.

 

Dassault Systemes, compania 3DEXPERIENCE, lider mondial in software de proiectare 3D a anuntat in luna august ca 3D FinTech Challenge, programul sau de accelerare in 7 saptamani care ajuta la conducerea inovatiilor in domeniul serviciilor financiare, va concentra editia din 2015 in abordarea impactului de supraveghere crescut din intreaga industrie.

 

Solutia PBX de la innovaphone este acum disponibila cu Centrul de Contact jtel, oferind functii multi-channel chiar mai puternice, caracteristici de raportare live si oportunitati de integrare ale proceselor.

 

Lancom System, lider in productia de solutii de retea pentru sectoare publice si private din Germania, ofera acum un update gratuit pentru sistemul sau de operare LCOS. Ultima versiune de firmware prevede imbunatatiri semnificative in performanta si stabilitate, in special pentru utilizatorii de infrastructura WiFi si All-IP. De asemenea, LCOS 9.10 are propria autoritate de certicare si inalta disponibilitate pentru clustering pentru doua noi functii high-end, care ofera chiar mai multa securitate, o mai buna gestionare si virtualizare in sctructurile VPN.

 

JPL-Dasan Freemate a anuntat sistemul JPL Element Modular Headset. Acest sitem modular permite sa comutati cu usurinta de la un set cu casca monaural la unul binaural in cateva secunde, datorita microfonului JPL clip-in.

 

Alcatel-Lucent va implementa software-ul sau de comunicatii Rapport cu cel mai mare furnizor de servicii de telecomunicatii din lume, China Mobile, care ii va permite sa simplifice si sa consolideze mesageria video si voce intr-o singura platforma.

Ca urmare a implementarii, China Mobile va putea sa ofere servicii de inalta calitate si definitie VoLTE (voice over LTE) pentru prima data in China, deschizand calea pentru viitoarele servicii bazate pe cloud.

 

Ericsson si China Telecom au incheiat un parteneriat pentru a implementa Ericsson LTE Radio Dot System in doua provincii de coasta ale tarii, Zhejiang si Guangdong. Aceasta este prima implementare de acest gen din China, iar sistemele Radio Dot sunt acum disponibile comercial. Implementarea demonstreaza capabilitatile solutiei de catering la cererea in crestere rapida pentru traficul de date la scara larga.

 

Tecon Suape, terminalul de containere din portul Suape, in Pernambuco, nord-estul Braziliei, a investit in tehnologia Cisco pentru operatiuni optimizate. Terminalul a implementat Cisco Business Edition 6000 (BE6000), un pachet de comunicatii avansate si solutii de colaborare si Cisco Prime Architecture pentru livrarea de operatiuni complet integrate pe diverse retele prin cablu si wireless. Tecon Suape a reinoit de asemenea switch-urile cu tehnologie Cisco pentru a creste disponibilitatea retelei si a reduce costurile de procesare.

 

Dialogic, un lider global in furnizarea de software de retea si solutii de infrastructura, a anuntat ca ADG LDI (Pvt.) Ltd, un furnizor important de servicii de telecomunicatii din Pakistan, a selectat sistemul Dialogic ControlSwitch si Dialogic I-Gate 4000 EDGE Media Gateways pentru a sprijini serviciile sale interne si internationale de transport de voce.

 

 

Noutățile BEIA Consult se pot găsi de asemenea pe site-ul www.beiamag.ro sau pe pagina de Facebook: www.facebook.com/BeiaConsult

 

George SUCIU Jr.  /  IT Corporate Solutions Manager

BEIA CONSULT INTERNATIONAL

– SIEMENS SYSTEM PARTNER –

Dialogic® Regional Distributor Romania & Moldova / Intel® Communications Technology Provider

FMT – Rutenbeck Networking Data Products Distributor Romania

HUGHES broadband satellite networks and services

LANCOM Regional Distributor Romania & Moldova

Dassault Systemes (3DS.com/Exalead) VAR Romania

Adcon Telemetry – OTT Hydromet Distributor Romania & Moldova

Tel / Fax : 0040-21-332.30.06  – www.beia.ro / www.dect.ro / www.beia-telemetrie.ro