Beia Consult International devine distribuitor Panasonic și anunță noutăți de la partenerii Adcon, OTT, Siemens Unify, Gigaset, Snom, Aspect, Lancom, Dialogic, Voxtron, 3DS.com/Exalead

Beia Consult International devine distribuitor Panasonic și anunță noutăți de la partenerii Adcon, OTT, Siemens Unify, Gigaset, Snom, Aspect, Lancom, Dialogic, Voxtron, 3DS.com/Exalead

 

 

Beia Consult InternaÈ›ional – Siemens Approved Partner & Dialogic Regional Distributor devine distribuitor naÈ›ional Panasonic È™i anunță noutățile lunii aprilie de la partenerii săi Adcon Telemetry, OTT Hydromet, Siemens Enterprise Communications – Unify, Gigaset, Snom VoIP, Aspect Software, Lancom Systemes, Dialogic, Voxtron Communications Center È™i Dassault Systemes 3DS / Exalead.

 

 

Beia Consult a devenit importator autorizat Panasonic, comercializând echipamente de telecomunicații cum ar fi centrale telefonice și telefoane digitale și IP. De asemenea compania pune la dispoziția clienților aplicații pentru callcenter de dimensiuni mici și mijlocii. Împreună cu Panasonic, Beia Consult intenționează să modernizeze sistemele de telecomunicații actuale susținând centralele telefonice bazate pe VoIP.

 

OTT Hydromet și Adcon Telemetry au anunțat că senzorul lor OTT MF pro Flow Meter este utilizat într-una din cele mai unice aplicații de descărcare de gestiune din întreaga lume. OTT MF pro flow meter este utilizat pentru măsurători în peștera Hessenhau (cea mai adâncă peștera cunoscută în Alpii svabi) din sudul Germaniei. De asemenea, Beia Consult anunță finalizarea proiectului de instalare a unui sistem de senzori radar RLS pentru monitorizarea nivelului Dunării, având ca beneficiar Administrația Națională Apele Române.

 

Unify, cunoscută anterior ca Siemens Enterprise Communications, a anunțat în luna aprilie că va ajuta SEBRAE-MG, o organizație non-profit din Brazilia, transformănd-o într-o societate mai productivă și mai eficientă prin asigurarea de angajați specializați în comunicații unificate și un centru de contact profesional.

De asemenea, compania a anunțat că Universitatea Stony Brook și Spitalul Universitar Stony Brook din New York au ales OpenScape Voice, UC și Contact Center pentru a sprijinii mai mult de 60.000 de utilizatori din peste 50 de locații.

 

Gigaset a primit în aprilie certificatul de excelență HTV-Life pentru familia de produse E310. Uzura morală planificată, în cazul în care un producator limitează în mod deliberat perioada de funcÈ›ionare a unui produs, este o îngrijorare pentru consumatori. Marca de excelență HTV-Life creează aici claritate – È™i Gigaset a fost unul dintre primii producători din lume care au obÈ›inut cerftificarea pentru A400, C430, C620 È™i familia de produse SL400. De asemenea, familia de produse ergonomice E310 a fost acum certificată.

 

Snom Technology AG, lider în proiectarea de telefoane profesionale VoIP pentru înreprinderi a anunțat că a încheiat un acord de distribuție cu Voipoint, reseller principal de soluții profesionale VoIP din Polonia. Potrivit Băncii Mondiale, PIB-ul Poloniei pe capital a crescut mai mult decât dublu față de 1989, ajungând înaintea colegilor europeni. De asemenea, compania cu sediul la Berlin a angajat noi resurse pentru a sprijini noile operațiuni spaniole pentru a crește vânzările în 2015.

 

Aspect Software, un important furnizor de management complet integrat de interacțiune cu clienții, a lansat un studiu de examinare a divergenței generale și tehnologice între grupurile de consumatori și percepțiile și preferințele lor față de serviciile pentru clienți.

 

LANCOM Systems, lider german în producÈ›ia de soluÈ›ii de reÈ›ea pentru sectoarele comerciale È™i publice continuă seria de evenimente LANupdate în 2015. ÃŽn această primavară, roadshow-ul călătoreÈ™te în cinci țări europene. Turneul se concentrează pe o revizuire a expoziÈ›iei CeBIT, temele È™i principalele domenii de interes prezentate acolo. Astfel, LANCOM RoadShow “LANupdate Spring 2015” începe pe 21 aprilie în Hoevelanken, Olanda.

 

Dialogic, un lider global în furnizarea de software de rețea și soluții de infrastructură, a participat la MVNO World Congress, întalnirea supremă pentru comunitatea MVNO pentru a încheia afaceri. Congresul s-a mutat în noua locație, în Nice, Franța pentru a 14-a aniversare și a găzduit peste 80 de vorbitori vizionari și reprezentanți MVNO din întreaga lume timp de trei zile de networking, expoziții, interviuri și prezentări.

 

Voxtron oferă o soluție simplă, QConnect care permite așteptare virtuală prin integrarea serviciului virtualQ cu Voxtron Communication Center. VirtualQ este un sistem care așteaptă virtual pentru clienții dumneavoastră în meniurile din callcenter și îi informează când vine rândul acestora să fie deserviți.

 

Dassault Systemes, compania 3DEXPERIENCE, lider mondial în software de proiectare 3D, a anunÈ›at în aprilie un parteneriat cu Assystem, un inginer È™i consultant în inovaÈ›ii internaÈ›ional, pentru a transforma dezvoltarea È™i livrearea de cabine personalizate pentru aeronave. Companiile aeriene vor folosi soluÈ›ia “Passenger Experience” bazată pe platforma 3DEXPERIENCE, stimulând integrarea dedicată È™i serviciile Assystem.

 

Noutățile BEIA Consult se pot găsi de asemenea pe site-ul www.beiamag.ro sau pe pagina de Facebook: www.facebook.com/BeiaConsult

 

George SUCIU Jr. / IT Corporate Solutions Manager

BEIA CONSULT INTERNATIONAL

– SIEMENS SYSTEM PARTNER –

Dialogic® Regional Distributor Romania & Moldova / Intel® Communications Technology Provider

FMT – Rutenbeck Networking Data Products Distributor Romania

HUGHES broadband satellite networks and services

LANCOM Regional Distributor Romania & Moldova

Dassault Systemes (3DS.com/Exalead) VAR Romania

Adcon Telemetry – OTT Hydromet Distributor Romania & Moldova

Tel / Fax : 0040-21-332.30.06 – www.beia.ro / www.dect.ro / www.beia-telemetrie.ro