Beia Consult International anunta participarea la misiunea economica „Romania.IT” in Germania, noutatile de la Gigaset Pro, Dialogic, Siemens, Voxtron, Lancom, Dasan, Invision si va ureaza traditionalul „La multi ani” pentru 2012

Beia Consult International – Siemens Approved Partner & Dialogic Regional Distributor, anunta participarea la misiunea economica „Romania.IT” – Creative Talent. Technical Excellence in Germania, noutatile IP-PBX Asterisk Gigaset Pro, Dialogic, Siemens, Voxtron Communications Center, Lancom Networks, Dasan Headsets, Invision WFM si va ureaza traditionalul „La multi ani” pentru 2012

 

 

Beia Consult International anunta participarea la misiunea economica „Romania.IT” – Creative Talent. Technical Excellence in Germania unde au avut loc intalniri bilaterale cu firme din Germania din domeniul IT & New Media.

 

De la firma Dialogic este anuntat un whitepaper despre network monitoring: http://www.dialogic.com/~/media/products/docs/whitepapers/11961-monitoring-wp.pdf

si un video online despre functia click to call: http://www.youtube.com/watch?v=Gzp-0xBzSY4

Dialogic a primit premiul Mobile Village Mobile Star Award 2011 pentru solutia Dialogic® PowerMedia™ Host Media Processing Software Release 4.1LIN (PowerMedia HMP 4.1)

 

De la Siemens Enterprise Communications si Enterasys sunt anuntate aplicatiile de virtualizare, noi cursuri online pentru solutiile de tip cloud si lansarea paginii oficiale pe Google+.

 

Este disponibila o prezentare online despre usurinta utilizarii unei conferinte online  instant cu OpenScape Web Collaboration – iar daca utilizati Go To Meeting sau Webex atunci trebuie sa incercati OpenScape Web Collaboration de la Siemens … si se poate chiar gratuit!  http://www.youtube.com/watch?v=-pZr2aC_PD0&feature=share

 

Voxtron Communication Center anunta lansarea unei noi versiuni de Voxtron Client for Microsoft Lync si integrarea informatiei MS Lync „presence” cu Contact Center „pause reasons” de la Voxtron. De asemenea Voxtron va participa la CallCenterWorld 2012 ca expozant, fiind sponsorul renunimtului CAt-Awards si devine membru in organizatia Contact Center Network.

 

In cadrul unei testari de hotline-uri realizata de Contact Management Magazine la diferite institutii este anuntat castigatoare firma Douglas care utilizeaza o solutie Voxtron.

 

Firma BEIA Consult anunta semnarea contractului de distributie pentru gama Gigaset Pro si lansarea programului de parteneriat pentru modele profesionale de centrale telefonice IP PBX Asterisk din gama Gigaset Pro T300 / T500 PRO si telefoane IP Gigaset IP PRO.

 

Astfel sunt oferite programe de training online, pachete demo la preturi speciale, materiale de promovare si marketing precum si suport gratuit in portalul Gigaset PRO pentru distribuitorii de echipamente telecom, firme integratoare IT&C sau instalatoare de centrale telefonice si retele date-voce.

Sunt de asemenea lansate noile modele de telefoane Gigaset DE310, DE410 IP PRO si telefonul cordless profesional SL610H PRO, concepute special pentru utilizatorii din mediul de afaceri.

 

Firma partenera LANCOM anunta lansarea ruterului profesional LANCOM 831A cu modem multimode ADSL2+ integrat pentru annex A/B/J/M, firewall cu stateful inspection, load balancing pe doua conexiuni WAN, QoS, IPSec, interfata ISDN si USB precum si backup prin retele celulare GSM si 4 porturi Gigabit Ethernet si a gamei de rutere LANCOM 1781 pentru backup prin retelele celulare prin HSPA+.

 

Este lansata si noua versiune de software pentru managementul retelelor wireless care suporta si IPv6, fiind de asemenea oferite cursuri online in limba Engleza pentru trecerea la IPv6 care includ atat teorie cat si practica: Setup and concept of the new Internet protocol standards IPv6 / IPv6 header and IPv6 addressing / DHCPv6, auto configuration and name resolution / IPv6 Routing / Tunnel mechanisms 6to4, 6in4, and 6rd enable IPv6 internet connections

O alta noutate o reprezinta lansarea unei noi versiuni de software LANCOM Advanced VPN Client care permite o mobilitate si mai mare, chiar si la schimbarea intre medii diferite de retea.

 

Sunt publicate pe site-ul Lancom doua ghiduri pentru utilizarea functiei de Public Spot cu autentificare pentru operarea de hot-sporturi publice precum si utilizarea de certificate pentru a oferi securitate: http://www.lancom-systems.eu/Publikationen.53.0.html#Techpaper

De asemenea sunt oferite echipamente de test pentru testarea de catre jurnalisti in scopul de PR: http://www.lancom-systems.eu/Presslounge.292.0.html

 

Firma Dasan anunta participara in CallCenterClub Germania ca sponsor pincipal si promoveaza noua gama de casti call center JPL in pachete promotionale la cel mai bun raport pret / performanta din piata.

 

De la Invision Workforce Management este anuntat concursul pentru a castiga un exemplar din cartea “The Power of One”, unde vor fii selectati 20 de castigatori dintre cei care trimit pana pe data de 15 Ianuarie 2012 un e-mail cu titlul “I would like to take part in the InVision Christmas Special” la adresa newsletter@invisionwfm.com

 

De asemenea sunt anuntate rezultatele financiare din ultimele noua luni ca urmare a transformarii catre solutia de tip Cloud Computing.

 

Invision WFM a expus ca sponsor Gold in cadrul “11th Forum Retail & GDO” in Milano, Italia, prezentand studiul despre beneficiile solutiilor profesionale de workforce management ”How to Reduce Costs with Efficient Staff Scheduling” si va participa ca expozant la CallCenterWorld 2012, Hala4, Stand E4/F3 in perioada 28 Februarie – 1 Martie 2012.

 

Partenerul Core Practice publica un articol cu titlul “The Overtime Lie” unde este discutata initiativa majora de reducere a timpului suplimentar la nivel global in afaceri si prezinta cum reducerea timpului suplimentar poate expune institutia la riscuri mai mari care pot costa de zece ori mai mult decat costurile actuale cu timpul suplimentar. Detalii se pot gasi aici: http://www.invisionwfm.com/about_invision/newsletter

 

Noutatile BEIA Consult se pot gasi de asemenea pe site-ul www.dect.ro sau pagina de Facebook: www.facebook.com/BeiaConsult

 

Cu aceasta ocazie va uram “Sarbatori fericite” si traditionalul “La multi ani” si va dorim un An nou cu bucurii, sanatate si prosperitate !

 

 

Beia Consult International – Siemens System Partner – Companie de consultanta IT&C si servicii in domeniul telecomunicatiilor, activa pe piata de centrale telefonice in Romania din anul 1991, partener autorizat SIEMENS, distribuitor oficial DIALOGIC / EICON, FMT, Tiptel, AEG, Keymile, Voxtron, Dasan, Invision, Enterasys, iXware, Beyertone, Rhode&Schwarz Topex, Lancom isi desfasoara activitatea in domeniile: cercetare, proiectare, productie, distributie, vanzari, instalari, service si consultanta.

 

George SUCIU Jr.

IT Corporate Solutions Manager

BEIA CONSULT INTERNATIONAL

– SIEMENS SYSTEM PARTNER –

Dialogic® Regional Distributor Romania & Moldova

Intel® Communications Technology Provider

Tel / Fax : 0040-21-332.30.06  – www.beia.ro / www.dect.ro / www.centrala-telefonica.ro