Beia Consult International anunta participarea la Adcon Partner Meeting, misiunea economica „Romanian Economy Day„ in Germania, noutatile de la FMT, Dasan, Invision, Gigaset, Siemens, Dialogic, Lancom si Voxtron

Beia Consult International – Siemens Approved Partner & Dialogic Regional Distributor, anunta participarea la Adcon Telemetry Distribution Partner Meeting, misiunea economica „Romanian Economy Day” in Germania, noutatile de la FMT Rutenbeck Networking, Dasan Headsets, Invision WFM, Gigaset, Siemens Enterprise Communications, Dialogic,  Lancom Networks si Voxtron Communications Center

 

 

Beia Consult International anunta participarea la Adcon Telemetry Distribution Partner Meeting 2012 in Austria in perioada 26 – 27 Ianuarie unde au fost prezentate noile versiuni de RTU si update-uri de software. Pe langa training-uri au fost prezentate si studii de caz cu proiectele de telemetrie wireless din regiune pentru agricultura, managementul irigatiilor, hidrografie, meteorologie si numeroase alte aplicatii, inclusiv din Romania solutia de SCADA pentru monitorizarea hidrocentralelor.

 

Beia Consult International a participat de asemenea la misiunea economica „Romanian Economy Day” in Germania unde au fost discutate oportunitatile investitiilor in contextul iesirii din criza a Romaniei ca membra UE si o evaluare a situatiei actuale economice de catre ministrul Economiei, Dl. Ion Ariton.

 

 

De la firma FMT, lider in Germania in domeniul echipamentelor pasive de retea, este anuntata participarea la targurile „Euroguss” din Nurnberg in Hala 7A, Stand 712 in perioada 17.01.-19.01.2012. si „Boot” in Dusseldorf, Hala 11, Stand 11E 06 in perioada 21.01.-29.01.2012.

De asemenea este anuntata lansarea magazinului online http://www.fmt-shop.de/ pentru solutii de alarmare si tehnica de securitate.

 

 

Firma Dasan Headsets anunta participarea la CallCenterClub EVENT din Germania si promovarea modelelor de casti profesionale pentru callcenter Dasan, Feemate si JPL.

 

 

Invision Workforce Management prezinta un videoclip cu noutatile despre companie http://www.youtube.com/watch?v=BgopkeTNYxQ&list=UUJsADtX8nl_H04j6IqN1Yqg&index=1&feature=plcp si anunta webinar-ul gratuit: “Staffing Challenges and Strategies for Today’s Small and Medium Size Call Centres” in data de 9 februarie 2012:

http://www.invisionwfm.com/uk/about_invision/news/staffing_challenges_and_strate

De asemenea de la 1 februarie va fi disponibil pentru download un studiu despre investitiile in 2012 pentru Contact Center din Germania la adresa: http://www.contact-center-portal.de/

 

 

De la Gigaset este anuntata o noua aplicatie pentru Facebook: Spoken Words la adresa http://www.facebook.com/gigaset?sk=app_290680947636036 care permite permite inregistrarea si transmiterea unui mesaj personal vocal catre alti utilizatori Facebook.

 

 

Siemens Enterprise Communications si Enterasys anunta noutatile despre introducerea noului Unified Edge Fabric pentru mobilitate in retele de campus cu si fara fir, deschiderea unui birou nou in Shanghai, obtinerea a trei premii „TMC Product of the Year”, solutia OpenScape Branch precum si lansarea unui microsite pentru solutia OpenScape Web Collaboration:

http://www.siemens-enterprise.com/us/products/unified-communications-collaboration/openscape-web-collaboration.aspx

 

 

Firma partenera Dialogic comunica participarea la Mobile World Congress Barcelona in perioada 27 februarie – 1 martie 2012 si noutatile despre Mobile Value Added Services si lansarea PowerMedia XMS – Media Server pentru arhitecturi Mobile, Broadband si Cloud.

 

 

Impreuna cu LANCOM vor fi lansate serviciul de WLAN Consulting si conceptul de AppWorld la CeBIT 2012 cu urmatoarele demo-uri live: LTE, HSPA+, indoor & outdoor wireless LAN, VPN, IPv6, solutii pentru domenii precum hoteluri, sectorul public, retail & logistica, spitale si educatie.

 

 

Voxtron Communication Center anunta noutatile care vor fi prezentate la CallCenterWorld 2012: integrare CRM / MultiChannel inclusiv VideoChat si obtinerea titlului „Best Contact Center for Microsoft Lync”.

Urmatoarele evenimente Voxtron vor avea loc: „Voxtron User Conference” in perioada 10-11 Mai 2012 in Bremen, „Voxtron Lync Partner Event” pe data de 9 Februarie 2012 si trainingurile pentru clienti si parteneri.

 

 

Noutatile BEIA Consult se pot gasi de asemenea pe site-ul www.dect.ro sau pagina de Facebook: www.facebook.com/BeiaConsult

 

 

 

 

Beia Consult International – Siemens System Partner – Companie de consultanta IT&C si servicii in domeniul telecomunicatiilor, activa pe piata de centrale telefonice in Romania din anul 1991, partener autorizat SIEMENS, distribuitor oficial DIALOGIC / EICON, FMT, Tiptel, AEG, Keymile, Voxtron, Dasan, Invision, Enterasys, iXware, Beyertone, Rhode&Schwarz Topex, Lancom isi desfasoara activitatea in domeniile: cercetare, proiectare, productie, distributie, vanzari, instalari, service si consultanta.

 

George SUCIU Jr.

IT Corporate Solutions Manager

BEIA CONSULT INTERNATIONAL

– SIEMENS SYSTEM PARTNER –

Dialogic® Regional Distributor Romania & Moldova

Intel® Communications Technology Provider

Tel / Fax : 0040-21-332.30.06  – www.beia.ro / www.dect.ro / www.centrala-telefonica.ro