Beia Consult International anunta parteneriatul cu Memotec, participarea la Conventia de Comunicatii prin Cablu impreuna cu partenerul Astro-Kom, conferinta Telfor, webinar-ul Dialogic si noutatile de la Snom, Dasan, Gigaset, Siemens, Voxtron, Invision si Lancom

Beia Consult International – Siemens Approved Partner & Dialogic Regional Distributor, anunta parteneriatul cu firma Memotec – Network Optimization, participarea la Conventia de Comunicatii prin Cablu editia a 16-a impreuna cu partenerul Astro-Kom pentru transmisiuni digitale DVB, participarea la conferinta Telfor, webinar-ul Dialogic si noutatile de la Snom, Dasan Headsets, Gigaset, Siemens, Voxtron Communication Center, Invision WFM si Lancom Networks.

 

 

Beia Consult International anunta parteneriatul cu firma Memotec, lider inovator in Network Optimization pentru retele de telecomunicatii GSM 2G, 3G, 4G, DCME si VSAT.

Echipamentele promovate in cadrul acestui parteneriat AbisXpress, AccessGate, CX-UA Series, CX-U Series, Local Switching, NetPerformer si xG WebPerformer permit reducerea imediata a costurilor de backhaul cu 30%, cresc calitatea vocii si satisfactia clientilor si sunt o necesitate pentru optimizarea site-urilor de comunicatii celulare in zone rurale sau distante.

 

Alaturi de partenerul Astro-Kom firma Beia Consult International a participat la Conventia de Comunicatii prin Cablu editia a 16-a in luna noiembrie unde a prezentat noutatile producatorului german de echipamente pentru transmisiuni digitale DVB.

Catalogul de solutii pentru operatorii de retele TV streaming terestre si prin satelit broadcast poate fi descarcat de la adresa: http://www.astro-kom.de/en/

 

De asemenea firma BEIA a participat la Forumul de Telecomunicatii din Serbia TELFOR 2011 unde a sustinut o prezentare cu titlul: „Cloud Consulting: ERP and Communication Application Integration in Open Source Cloud Systems” si a organizat un workshop in Bucuresti impreuna cu partenerii proiectului European „Cloud Consulting”.

 

De la firma Dialogic este anuntat un webinar cu titlul “Give Your Business Application a Voice” impreuna cu Glorsoft Velocity in data de 1 Decembrie la adresa http://tinyurl.com/6mwhkyu si un video online despre diferitele solutii de comunicatii unificate disponibile la adresa : http://www.youtube.com/watch?v=PNfVN17HNFs

 

Snom lanseaza o noua gama de telefoane profesionale IP snom 720 and snom 760 si prezinta un video despre noile facilitati precum switch integrat Gigabit, conexiune Bluetooth pentru casti si port USB:  http://www.youtube.com/watch?v=nVwsQmSSFaI

Sunt lansate de asemenea utilitarul de configurare snom Active pentru telefoane IP sau sisteme de comunicatii unificate (UC) ca solutie gazduita in cloud cu securitate de nivel militar si promotia de snom ONE Yellow gratuit la achizitionarea de 10 telefoane snom 821 / 870 si sonm ONE Blue gratuit la achizitionarea de 20 telefoane snom 821 / 870.

 

Impreuna cu partenerul DASAN Electron, lider in domeniul castilor pentru telecomunicatii, firma BEIA Consult reaminteste operatorilor de callcenter despre normativele de igiena care specifica la trecerea intr-un nou an sa aiba loc si schimbarea buretilor de casti. Astfel angajatii din callcenter pot profita de conditii speciale oferite pentru buretii de casca cu diferite dimensiuni si profile, de asemenea si pentru protectiile de microfoane si alte accesorii.

In cadrul Call Center World 2012, din 27. Februarie – 1. Martie 2012 in Berlin, firma Dasan va invita in Pavilionul 4, stand J1 si pune la dispozitie intrarea gratuita pentru a economisi astfel biletul in valoare de 45,00 €. Pentru detalii se pot solicita informatii la contact-center Beia Consult 021-3323006.

 

Gigaset Communications lanseaza gama de solutii Gigaset PRO si promoveaza noul model Gigaset C300A in filmul cu Tim Allen “Last Man Standing” – http://flic.kr/p/aDqb27

De asemenea Gigaset apare promovat in „The Grove, Los Angeles!” unde Dr. Gadget http://www.doctorgadget.com/ si Mario Lopez ofera gratuit un DX800A! http://www.youtube.com/watch?v=Qbn_U35f9jM  sau in serialul STARZ’s “Boss” http://flic.kr/p/aBi9ob si Gigaset C595 in “Let’s Make A Deal” http://youtu.be/oDcTArpfhN0.

Este lansat noul model de telefon cordless DECT Gigaset SL910 cu touchscreen si casca Bluetooth inclusa pentru a beneficia de facilitatile unui Smartphone pe linia de telefonie fixa. Detalii pot fi gasite intr-un spot despre livrarea gratuita in Elvetia: http://www.youtube.com/watch?v=0JimkfSeDIM

 

De la Siemens Enterprise Communications este anuntata  aplicatia de telefonie SIP securizata OpenScape Mobile pentru iPhone pe App Store si Android Market.

 

Voxtron Communication Center anunta un studiu despre Call Center si Windows Server Foundation precum si eBook-urile „Business-Intelligence in ContactCenter” si „Microsoft Lync in ContactCenter” disponibile pe site-ul http://www.voxtron.com

 

Impreuna cu InVision WFM este anuntat succesul prezentarilor din cadrul forumului din Germania „Callcenter de succes” despre noi strategii de optimizare a costurilor si flexibilitate a programului pentru forta de munca.

 

Firma LANCOM, lider in domeniul retelelor cu si fara fir profesionale in Germania, sarbatoreste un eveniment unic, livrarea a 1 milion de echipamente incepand cu anul 1998. Printre alte noutati anuntate sunt lansarea unui micro-site despre IPv6 http://www.lancom-systems.eu/IPv6.2287.0.html, informatii despre ruterele de noua generatie 1781 Green Gigabit, un raport despre utilizarea wireless LAN si VPN in practica medicinii radiologice nucleare, optiuni de backup prin UMTS, client VPN cu un nou firewall si suport Windows broadband si management centralizat al firmware-urilor prin controlere WLAN.

 

 

Beia Consult International – Siemens System Partner – Companie de consultanta IT&C si servicii in domeniul telecomunicatiilor, activa pe piata de centrale telefonice in Romania din anul 1991, partener autorizat SIEMENS, distribuitor oficial DIALOGIC / EICON, FMT, Tiptel, AEG, Keymile, Voxtron, Dasan, Invision, Enterasys, iXware, Beyertone, Rhode&Schwarz Topex, Lancom isi desfasoara activitatea in domeniile: cercetare, proiectare, productie, distributie, vanzari, instalari, service si consultanta.

 

George SUCIU Jr.

IT Corporate Solutions Manager

BEIA CONSULT INTERNATIONAL

– SIEMENS SYSTEM PARTNER –

Dialogic® Regional Distributor Romania & Moldova

Intel® Communications Technology Provider

Tel / Fax : 0040-21-332.30.06  – www.beia.ro / www.dect.ro / www.centrala-telefonica.ro