Beetle Cabrio, placerea de a conduce

Bucurati-va de libertate cu toate simturile
In numai treisprezece secunde sunteti in legatura directa cu lumea. Aceasta este viteza cu care se deschide acoperisul la simpla apasare a butonului. Simtiti briza verii si bucurati-va de aerul curat care va mangaie pielea. Lasati vantul sa se joace in parul dumneavoastra si admirati peisajul in lumina crepusculara. Sau numarati stelele de pe cer.

Toate patru
In Beetle Cabrio nu exista diferente de confort intre locurile din fata si cele din spate. Va puteti bucura de o calatorie cu acest model pe oricare dintre cele patru locuri. Beneficiati de spatiu suficient si de confortul necesar. Materialele de calitate superioara, designul armonios, habitaclul bine organizat cu functii optimizate – nimic nu a fost trecut cu vederea. Nu a fost uitata nici o mica vaza la nivelul panoului de bord.

Libertate in 13 secunde
Acoperis electric-hidraulic, alternativa la actionarea manuala, va ofera in scurt timp un loc sub soare. Deblocati cu o singura mana si mentineti apasat butonul pentru deschidere – iar plafonul Softtop se pliaza in forma de Z si se pozitioneaza orizontal pe partea posterioara. Dupa finalizarea procesului, este declansat un semnal acustic. Iar daca cerul se innoreaza pe neasteptate, plafonul se inchide la fel de repede.

Un plafon de calitate
La realizarea plafonului din material textil al modelului Beetle Cabrio s-a acordat o atentie deosebita calitatii. Acesta este prelucrat cu atentie dintr-un material cu mai multe straturi si face fata fara probleme si intemperiilor din timpul iernii, rezistand totodata la uzura sau la periile instalatiilor de spalare. Luneta integrata din sticla minerala poate fi incalzita. Atunci cand este inchis, plafonul este intins perfect si nu se poate ondula nici la viteze mari.

Aproape liniste
Va place aerul curat, viteza, dar nu vreti sa va expuneti curentului din spate? In acest caz, va recomandam sa optati pentru paravant. Acesta se monteaza foarte repede si atenueaza intensitatea curentului de aer provocat de vehicul.

Usor de manevrat
Beetle Cabrio permite adaptarea volanului in functie de conducatorul auto si nu invers. Gratie coloanei de directie reglabile pe inaltime si lungime, fiecare sofer poate efectua reglarea necesara in functie de optiuni.

Viteza reglata
Daca doriti sa mentineti o viteza constanta pe distante mai mari, aveti la dispozitie un sistem foarte simplu. Nu trebuie decat sa echipati modelul dumneavoastra Beetle Cabrio cu un tempomat. Astfel mentineti viteza constanta pana la actionarea franei sau a ambreiajului..

Nu doar pentru zilele insorite
Este evident ca modelul Beetle Cabrio este gandit pentru zilele insorite. Dar exista si zile in care este poate prea cald si in care preferati sa nu renuntati la plafon. Atunci cu siguranta ca se vor bucura cei care beneficiaza de un sistem de climatizare. Acesta permite reglarea perfecta a temperaturii in functie de cerintele dumneavoastra.

Sursa: Scorpion / Dan Stefan

Inca din 1998 SCORPION este distribuitor Volkswagen si Audi in judetul Vrancea. De la inceputul anului 2010 Scorpion a devenit si distribuitor SEAT. Experienta dobandita in acest timp garanteaza calitatea tuturor serviciilor pe care le oferim:
– ‘One Stop Shop’ – finantare, asigurare si servicii post-vanzare. Pe toata durata contractului de finantare – in leasing sau credit – clientul beneficiaza de consultanta specializata atat din partea companiei noastre cat si din partea personalului Porsche Bank.
– service complet pentru intreaga gama de autoturisme Volkswagen, Audi si Seat;
– piese de schimb din stoc sau la comanda.

Showroom-ul Scorpion Exim din Focsani, Calea Moldovei nr.16 va asteapta zilnic, de luni pina vineri intre orele 8-20 si sambata intre orele 8-13.
Pentru orice intrebari, consultantii nostri de vanzari si service va stau la dispozitie la telefoanele:
0237 – 236.866 – Romtelecom centrala;
0237 – 236.868 – Receptie directa Mecanica;
0237 – 236.869 – Receptie directa Tinichigerie;
0721 – 330.395 – Mobil Vodafone;
0740 – 046.460 – Mobil Orange.

Contact: Departamentul Marketing & Comunicare.
email: dan.stefan@scorpion.ro, Tel.: 0722563120
http://danyrolux.blogspot.com – Stiri si comunicate auto privind marcile Volkswagen si Audi