Beauty One lanseaza www.Pevonia-Botanica.ro

Beauty One  pune la dispozitia clientilor si partenerilor  noul site www.Pevonia-Botanica.ro, un izvor de informatii pentru iubitorii de tratamente SPA si produse cosmetice profesionale.

Pevonia Botanica, brand-ul favorit al vedetelor de la Hollywood, prezent in cele mai luxoase si complexe SPA-uri din peste 100 de tari, este readus in Romania prin Beauty One.

Incepand cu luna aprilie 2012, exclusivistele produse beneficiaza si de un web site, intr-un format usor de folosit, actualizat cu ultimele noutati ale brandului. Acesta contine produsele si tratamentele Pevonia Botanica, este conceput pentru o navigare usoara, o informare completa si un grad ridicat de interactivitate, adresat atat persoanelor fizice cat si specialistilor din domeniu.

Dorind sa ofere o informare completa, accentul este pus pe produse, grupate in functie de game si tratamente, fiecare beneficiind de imagine si descriere detaliata.

Pevonia Botanica, liderul international al produselor SPA, garanteaza rezultate uimitoare prin oferirea unei linii complete de produse pentru ingrijirea  pielii fara parabeni, create cu extracte organice și continand cele mai bune ingrediente naturale botanice și marine, valorizate de un sistem tehnologic avansat.

Beauty One s-a impus pe piata din Romania prin calitatea produselor oferite, dar si prin onestitatea si seriozitate pe care le manifesta fata de clienti. Dorim ca acest site sa faciliteze relatia cu clientii nostri, carora sa le punem la dispozitie informatii muntios organizate si complete, pe care sa le poata accesa usor oricand.

Va invitam sa ne vizitati si va stam la dispozitie pentru informatii suplimentare!