Beauty One Distribution lanseaza in Romania colectia de placi profesionale pentru indreptarea parului Titanium-marca Label.M

Logo BO

 

 

 

Beauty One Distribution lanseaza in Romania colectia de placi profesionale pentru indreptarea parului Titanium-marca Label.M  

Compania Beauty One Distribution, lider in distributia de aparatura si cosmetice profesionale pentru saloanele de infrumusetare a lansat in premiera pe piata romaneasca colectia de placi din titaniu pentru indreptarea parului marca Label.M, brandul profesional pentru ingrijirea parului al Academiei de hairstyling TONI&GUY din marea Britanie. Colectia Titanium include doua placi profesionale pentru indreptarea si fixarea coafurii in detaliu.

“Produsele sunt destinate in special profesionistilor in domeniu, stilistilor, dar si persoanelor care doresc o coafura “mai dreapta, mai fina si mai rapida” declara Alice Radu, manager Beauty One Distribution. 

Folosirea tehnologiei placilor din titaniu pentru indreptarea parului este una de ultima ora in sensul ca titaniul are o textura foarte neteda si mentine o temperatura optima constanta pe intreaga lungime a placii,ceea ce inseamna o coafura rapida, uniforma si cu rezultate de lunga durata. De asemenea, testele facute in Anglia arata ca temperatura medie de folosire a placilor din titaniu este de 114.75⁰C fata de 80.3⁰C , temperatura medie de folosire a placilor ceramice. Cu alte cuvinte, placile de indreptare  a parului din titaniu dau rezultate  mai bune la o singura aplicare, iar coafura este mai fina si are un efect de stralucire. 

Tel: 021.310.44.35
Email: office@beautyone.ro
Sediu central : str. Duzilor nr.22 sector 2 Bucuresti

Beauty One Distribution,“compania cu cea mai spectaculoasa evolutie in anul 2007” conform Les Nouvelles, ofera solutii complete de utilare, echipare si dotare pentru saloanele de frumusete , studiouri de bronzare sau centre SPA , fie ca acesta este in faza de proiect sau in plina dezvoltare: de la aparatura performanta , mobilier pana la produse cosmetice specifice.

          Bruno Vassari , castigatorul premiului “Cel mai bun Brand de cosmetice profesionale in anul 2007”, vine in intampinarea clientilor cu o gama variata de produse cosmetice profesioniste care ii confirma pozitia pe piata profesionala, fiind alegerea numarul 1 a saloanelor de infrumusetare din Romania.
          Label.M este brandul de produse profesionale de ingrijire a parului al Academiei TONI&GUY. Beauty One a ales Label.M pentru ca ofera stilistilor calitate, fiabilitate, performanta pentru a tine pasul cu tendintele din moda, ofera solutiile ideale pentru necesitatile fiecarui tip de par.
          Alaturi de brandurile Bruno Vassari si Label.M Beauty One a lansat de curand pe piata de beauty  APARATURA DE SLABIRE PROFESIONALA – EXIMIA, singurul aparat de inlocuire al liposuctiei care combina trei terapii revolutionare cu rezultate spectaculoase inca de la prima sedinta: ultrasunet cavitational, electroporatia si endoliftul.
         Starvac este cel mai cunoscut si solicitat aparat de vacum din Romania.