Beauty One a lansat conceptul Patrick Cameron in materie de hair styling

                Beauty One aduce in premiera in Romania  ideea de inspiratie si motivare pentru saloanele care isi doresc  creativitate in materia de coafuri si cocuri prin Patrick Cameron, renumit pentru cunostintele sale in coafarea parului  lung si pentru abilitatea lui de a realiza cele mai complexe coafuri. 


                    Beauty One aduce in premiera in Romania  ideea de inspiratie si motivare pentru saloanele care isi doresc  creativitate in materia de coafuri si cocuri prin Patrick Cameron, renumit pentru cunostintele sale in coafarea parului  lung si pentru abilitatea lui de a realiza cele mai complexe coafuri.Patrick este recunoscut de catre colegii lui ca expert parul lung. Renumit pentru cunostintele sale in coafarea parului lung, Patrick este, de asemenea profesionist desavârsit,  saloane de coafura inspirandu-se din amestecul sau unic de educatie si de abilitatea lui pentru a realiza chiar si cele mai  complexe coafuri. Participantii la performantele sale sunt intotdeauna entuziasmati de elementele teatrale din prezentari lui
Patrick .Astfel Beauty One vine in ajutorul saloanelor din Romania si ofera prin ideile acestui hair stylist o noua ideea  in ce priveste abordarea anumitor tipuri de coafuri.Patrick a creat 3 categorii de coafuri fiecare cu cu specificul ei,  coafuri care se adapteaza perfect la trend-urile existente la ora actuala pe piata: 
              1. My Bridal Hair Album – Book 6 – Patrick a creat o serie de 20 de coafuri de mireasa – “My Bridal Hair
Album – pentru ziua ta cea mare”. Fiecare coafura are propriile sale tehnici usor de urmat, pas cu pas la fel ca si cele 5 tehnici simple care sunt esenÅ£iale pentru coafarea mireselor. Cartea este o unealta perfecta pentru oricine doreste sa creasca veniturile din coafuri de nunta, oferind clienÅ£ilor lor cele mai spectaculoase coafuri de mireasa.
              2.Coafuri si cocuri pentru seara – Dressing Long Hair – Book 5 – Patrick Cameron Dressing Long Hair – Book 5 – 15 coafuri noi realizate pas cu pas ce nu au fost incluse in nici o alta carte sau dvd.
3 capitole separate – Eleganta Miresei, Tendinte Internationale si Coafuri Clasice pentru a acoperi toate necesitatile dvs.
in coafarea parului lung.
              3.Coafuri pentru ocazii speciale – Red Carpet Prestige  – Patrick Cameron
              Red Carpet Prestige – 2 noi colectii fabuloase. Red Carpet rezuma glamour-ul de Oscaruri combinind esteticul cu forme sculptate si finisaje complicate. Prestige se inspira din lookul anilor de 40 – 50 si alura exotic-burlesca combinata cu puternic un simt contemporan.
              Colectiile de coafuri pe care Patrick Cameron le-a realizat ,ideile si abilitatea lui, sunt disponibile pentru saloanele din Romania sub forma de Dvd-uri, acest lucru fiind posibil datorita Beauty One , companie cu o evolutie spectaculoasa in ultimii 3 ani in materie de hair styling,distributie produse cosmtice profesionale si aparatura saloane.Beauty One importa
 si distribuie, pe langa linia de cosmetice profesionale Bruno Vassari, linia de hairstyling profesional a Academiei Toni & Guy din Anglia Label M , tehnologie de ultima generatie precum Starvac, Eximia, Termosalud si Decomedical, precum si aparatura pentru epilare definitiva IPL, vacuum, ultrasunete, electrostimulare, presoterapie, testare corporala, de nelipsit intr-un salon de frumusete. Pe langa toate acestea, Beauty One vine in intampinarea nevoilor voastre cu mobilier, accesorii si consumabile
diverse. Cu alte cuvinte, totul pentru frumusete, intr-un singur loc.
                                  
BEAUTY ONE:
Departamentul general: 0723.139.134; 0722.656.381; 0724.244.401
Departament vanzari Bucuresti: 0724.244.402; 0724.244.405; 0724.357.281;
Email: office@beautyone.ro; Site :www.beautyone.ro
Sediu central : str. Duzilor nr.22 sector 2 Bucuresti