BCR Leasing şi Softelligence – o nouă implementare de e-Marketing în leasingul românesc

Bucureşti, 28 martie – După implementarea cu succes a modulelor de suport şi vânzări online, BCR Leasing IFN a finalizat şi implementarea funcţionalităţii de marketing online oferită de Softelligence, care permite campanii de promovare online sincronizate cu baza de date din back office.

Aplicaţia a fost deja folosită cu succes de către BCR Leasing în promovarea campaniei „BCR Leasing AUTO – 10 ANI” către un eşantion de peste 22.600 de clienţi, permiţând atât transmiterea mesajului campaniei către destinatari dar şi colectarea şi raportarea unor date de marketing importante pentru măsurarea eficienţei campaniei. Implementarea modulului e-Marketing permite generarea campaniilor targetate pe canale multiple (telefonic, online, e-mail, SMS), efectuarea sondajelor online de satisfacţie a clienţilor, precum şi analiza în detaliu a feedback-ului primit.

„Modulul e-Marketing al platformei OMNi ne ajută să transmitem informaţii cu uşurinţă şi să monitorizăm campaniile iniţiate prin prisma satisfacţiei clienţilor. De asemenea, facilitează îmbunătăţirea bazei de date prin colectarea informaţiilor relevante despre client.”, declară Carmen Petcu, Head of Marketing & PR Department BCR Leasing.

Reamintim că luna trecută, BCR Leasing IFN a relansat site-ul web pentru revânzarea maşinilor recuperate de la clienţi (http://revanzare.bcr-leasing.ro) într-o formulă care permite ofertarea online în timp real. Clienţii pot astfel transmite oferta către echipa de vânzări chiar în timp ce o vizualizează şi au posibilitatea de a deveni proprietarii produsului în termen de maxim trei zile.

Vehiculele prezentate pe site-ul http://revanzare.bcr-leasing.ro pot fi achiziționate de persoane fizice sau juridice, care pot solicita mai multe detalii consilierilor de vânzări de luni până vineri, între orele 8.30 și 16.30, la telefonul 0372.178.810.


Softelligence este prima companie din România care ofera o platforma integrata de e-business jucatorilor importanti din mediului de afaceri local. Înfiinţată în 2006 de către membri din top managementul celor mai importanţi furnizori de software din România, compania are ca obiectiv stabilirea unui nou standard de calitate, eficienţă şi inovaţie în domeniul dezvoltării de software şi al consultanţei tehnice. Produsele Softelligence sunt OMNi 2.0 (platformă de e-Care, e-Marketing şi e-Commerce integrată cu Microsoft Dynamics CRM) şi ELITE (servicii de high-end outsourcing).
***
BCR LEASING IFN este prezentă pe piața românească de leasing din anul 2001, că subsidiară a Băncii Comerciale Române, parte a puternicului grup financiar central-european ERSTE Group. Cu o reţea naţională bine dezvoltată, compania oferă în prezent o gamă completă de servicii de leasing financiar. BCR LEASING IFN este o companie orientată spre client, preocupată permanent de inovație, calitate și de adaptarea produselor și serviciilor sale la cerințele pieței.