Bazarul de Dragobete iti aduce un Martisor

Bazarul de Dragobete iti aduce un Martisor! Da-te de 3 ori peste cap si fa-ti timp sa te faci vizitator. Vei intalni artisti artizani ca-n vechime, la targul cu obiecte lucrate manual si vei savura o cana de ceai aromat. Targul se tine la ceainaria Serendipity, langa parcul Gradina Icoanei, intre orele 10.00 si 18.00.

Duminica, 21 februarie 2009, cu cateva zile inainte de Dragobete, ziua indragostitilor, ia-ti perechea cu tine si gasiti impreuna acele obiecte minunate si cu dichis ce va vor bucura deopotriva: de la cercei si margele, pana la genti si accesorii, de la decoratiuni si sapunuri facute in casa, pana la surprize dulci si aromate.

Bazarul de Dragobete este o expozitie cu vanzare care aduce laolalta artisti locali, artizani hand-made si iubitori de lucruri speciale, create cu originalitate si atentie pentru detaliu. Intrarea este doar 10 lei si include o cana cu un ceai aromat Love Affair si posibilitatea de a castiga cateva premii la tombola.

Dintre artistii prezenti la targ amintim: Lady Magpie, Artizart, Seba, Republic of tutu, Marie Joye Boutique, Domnisoara Babacilu, Ela Bijou, Hypnoticparade, Zagoo handmade, Zooloonatic, Maria Falie, Ladies Delight si altii

La aceasta editie veti putea gasi si martisoare si semne de carte lucrate manual de voluntarii care au participat la atelierele de creatie din Ceainaria Serendipity . Fondurile obtinute sunt menite sa sustina activitatile Atelierului de Pictura din cadrul CLUBULUI DE ARTE, deschis la Teatrul National de Opereta prin initiativa ONG-ului AJUTOR REAL in colaborare cu TNO.
Acest Club este deschis in mod gratuit tuturor copiilor din oras, inclusiv celor orfani, care astfel isi pot descoperi talentele artistice, urmand sa fie sprijiniti de profesionisti in dezvoltarea acestora.

Va asteptam cu drag.
Serendipity – un loc ce se arata doar celor pregatiti sa viseze!

Serendipity Art, Coffee & Tea
Strada Dumbrava Rosie, Nr 12, Bucuresti
T: 021 211 31 00
M: 0743 283 342
E: events@serendipity-tea.ro
W: www.serendipity-tea.ro