BATERII-LUX.ro – Baterii bucatarie practice si moderne pentru bucataria ta

Alegerea unei baterii bucatarie tine nu doar de design, ci si de aspectul ei practic. Stii ca o vei folosi in fiecare zi pentru spalatul vaselor, spalatul legumelor, spalatul pe maini si multe alte lucruri. Cu acest mic detaliu in minte trebuie sa pleci in cautarea bateriei perfecte. In plan secund, dar totusi foarte important, designul unei baterii bucatarie nu trebuie neglijat. Pentru mai multe detalii despre baterii bucatarie gasiti aici.

Ai o bucatarie mobilata modern, evident ca bateria nu poate face nota discordanta. Materialul din care este fabricata, stilul si accesoriile acesteia trebuie luate in calcul.

BATERII-LUX.ro este firma care iti vinde cele mai moderne baterii bucatarie de la cel mai cautat producator din domeniu din intreaga luma si anume Grohe. Gama este variata, astfel ca ai de unde alege.

Fii atent la urmatoarele aspecte majore inainte de a cumpara produsul:

  • Materialul din care este fabricata bateria

Durabilitatea acesteia este una dintre cele mai importante caracteristici. Iti doresti ceva care sa reziste in timp, pe care sa-l ai ani buni si care sa nu se deterioreze in niciun fel.

Pentru o familie ocupata, un material care se curata usor este foarte important. Opteaza pentru o baterie din otel in acest sens, avantajele sunt numeroase. In primul rand, sunt usor de curatat, nu se zgarie usor si sunt foarte rezistente.

  • Pretul si calitatea

Pretul este la fel de important in alegerea bateriei de bucatarie. Modelele moderne si cu functii avansate sunt mai costisitoare, dar, dincolo de acest aspect, trebuie sa te gandesti daca ai cu adevarat nevoie de ele.

Opteaza pentru un produs care sa corespunda nevoilor tale, fara a face rabat de la calitate. De exemplu, o baterie din ceramica sau otel inoxidabil va costa mai mult decat una cu componente din plastic,dar, in acelasi timp, va avea si o rezistenta de durata.

Un indicator bun al calitatii este greutatea bateriei. O baterie din alama este foarte grea si prezinta avantajul de cere o minima intretinere.

Depunerile de calcar sunt practice inexistente, ceea ce e un mare plus. Dupa cum probabil banuiesti, aceste baterii costa cel mai mult, insa investitia merita cu adevarat.

  • Stilul

Ai o bucatarie amenajata in stil contemporan sau in stil rustic, ori interbelic? Atunci alege o baterie in ton cu restul mobilierului. Exista o multime de modele, astfel ca ai de unde alege varianta cea mai potrivita.

  • Functiile bateriei

Producatorii de baterii au extins cu mult functiile de utilizare a robinetelor. Daca pana acum acestea serveau doar pentru furnizarea de apa calda si rece, in prezent practicabilitatea lor a avansat enorm.

De exemplu, o baterie de bucatarie moderna poate fi prevazuta cu boiler, poate avea un filtru de filtrare a apei etc.

Pentru cele mai noi modele de baterii de bucatarie intra pe website-ul:

https://www.baterii-lux.ro/

Vei gasi o varietate de modele la preturi excelente in raport cu calitatea.

Pentru mai multe detalii despre comenzi suna la numarul de telefon 0721 482 872 sau trimite un mail la adresa: office@baterii-lux.ro

Comenzile sunt disponibile in intreaga tara.