Barbatii, greseli in modul de a se imbraca

Cand vine vorba de imbracaminte, barbatii sunt primii care o fac lata. Bine, asta nu e nici o forma de discriminare, rasism sau mai stiu eu ce. Eu insumi sunt la randul meu barbat si recunosc faptul ca noi barbatii, suntem mai lenesi de la mama natura. Poate ca atunci cand Dumnezeu a scos-o pe Eva din coasta lui Adam, a luat de la Adam odata cu acea coasta tot ce tine de acest detaliu.

Daca vorbim de camasi barbati, atunci vorbim de greseala numita carouri combinate cu dungi si culori aprinse. E o boala ce nu poate fi tratata, la multi dintre noi. Deasemenea, lenea de a schimba o camasa atunci cand o patam, dimineata inainte de a iesi cu ea din casa, ne face sa aratam ca niste nespalati o zi intreaba. Ar fi cazul sa invatam sa nu ne mai fie lene daca nu vrem ca lumea sa rada de noi.

Fie ca ne imbracam casual sau elegant, ce incaltam este foarte important. Astfel, trebuie sa curatam mereu si pantofi si tenisi. A si neaparat, sa nu cumva sa mai purtati de azi inainte sosete albe la pantofi. E cel mai de prost gust lucru.

Nu in ultimul rand, amintesc si de modul ciudat al unora de a purta fie pantaloni fie blugi barbati. Ciudat in sensul ca ori sunt prea lungi, ori prea scurti, ori sunt purtati cu talia prea sus, ori sunt purtati cu talia prea jos. Doua lucruri tineti minte: Pantalonii sau blugii trebuie sa fie lejeri pe solduri iar lungimea standard este exact pana la glezna piciorului.