Bang & Olufsen lanseaza cel mai mare TV 3D.

Televizorul cu plasma BeoVision 4-85” este cel mai recent membru home cinema al familiei Bang & Olufsen si primul ecran LCD Full HD cu tehnologie 3D. Acesta incorporeaza performanta audio si video de ultima ora, miscarile magice si integrarea pentru casele inteligente, toate complet controlate cu ajutorul telecomenzii Beo6.

Odata cu lansarea televizorului BeoVision 4-85”, Bang & Olufsen isi tine promisiunea: aceea de a oferi cea mai buna imagine in comparatie cu orice alt ecran plasma. Plasma BeoVision 4-85 se califica nu numai ca fiind “Full HD”, care inseamna atentia la detalii, culori bogate, reale si miscarea lina a obiectelor pe ecran; este de asemenea, primul televizor concept de la Bang & Olufsen care include tehnologia 3D utilizand ochelari de vizionare activi. In plus, cu ajutorul Automatic Colour Management pentru a contracara efectele varstei, acesta ofera o calitate exceptionala a imaginii, asigurand acelasi nivel ridicat de performanta ani la randul.

“BeoVision 4-85 este conceput pentru a oferi clientilor nostri o experienta TV de neuitat. Desi aparent este potrivit ca home cinema, datorita calitatii imaginii exceptionale si a dimensiunii sale, acesta cuprinde o gama larga de tehnologii de imbunatatire a imaginii, cum ar fi stratul anti-reflexie care reduce reflexiile suparatoare de pe ecran si controlul automat al imaginii, care regleaza fluxul luminos si face ca BeoVision 4-85 sa fie potrivit pentru vizionare in timpul zilei”, spune Product Manager, Ole Moltsen.

Pentru o experienta 3D excelenta, trebuie sa trageti perdelele complet.

Avand in vedere progresele in curs de desfasurare in industrie, de la echipamente de inregistrare si de editare pana la produse care le transmit, experientele de tip 3D sunt pe cale de a avea un mare impact asupra lumii divertismentului. Noua generatie de televizoare 3D inseamna BeoVision 4-85”! Deci, pregatiti-va pentru a fi cu totul captivat de experienta 3D si senzatia unica de sunet de la Bang & Olufsen. Si urmariti cum experienta TV devine realitate.

 

Sunet spectaculos

Cu difuzor central dedicat, BeoLab 10 utilizeaza Acoustic Lens Technology, BeoVision 4-85 are o performanta de neegalat a sunetului care insoteste calitatea imaginii de inalta performanta.

Elegant

Noul membru al familiei BeoVision 4 de 85” vine cu un stand unic care ridica ecranul printr-o simpla apasare de buton. Atunci cand televizorul este pornit, ecranul se va ridica elegant in pozitia optima de vizionare si va integra perfect boxa centrala BeoLab 10, care va aparea de sub ecran. In acelasi timp, ecranul se va roti si inclina in functie de preferintele utilizatorului. Cand il opriti, ecranul impresionant se va lasa in jos spre podea, facandu-l sa arate mai putin proeminent in camera, atunci cand nu este utilizat.

 

“Plasat pe un stand motorizat, BeoVision 4 reprezinta o abordare cu totul inedita si unica pentru un astfel de televizor cu ecran plat”, spune Ole Moltsen Product Manager. “Bang & Olufsen este printre putinele companii care sunt in masura sa dezvolte un ecran de televizor de o asemenea dimensiune, iar noi suntem singurii care putem oferi un suport care va cobori ecranul pe podea, ca apoi sa se incline in pozitia preferata de vizionare.”

Dimensiunea ecranului de 85″ cu rama de aluminiu de o calitate superioara este impresionanta, dar televizorul devine si mai impresionant atunci cand ecranul incepe sa se miste. Miscarile ecranului si ale boxei sunt accelerate sau incetinite iar ridicarea initiala a ecranului este cronometrata cu timpul de pornire a BeoSystem 3 si sunetul surround.

 

Centrul casei inteligente

Acest concept nou de televizor reprezinta piatra de temelie pentru o casa inteligenta, reprezentand centrul pentru combinarea experientelor audio si video cu alte sisteme de automatizare. Pentru multi clienti automatizarea devine din ce in ce mai interesanta si datorita interfetelor sofisticate. Astfel, clientii Bang & Olufsen pot controla si opera toate echipamentele audio-video cu ajutorul telecomenzii Beo6 de oriunde din casa. Controlul de setari lumina plus accesul la sistemele de securitate, ventilatie, alarma antifurt, etc sunt doar cateva dintre nenumaratele posibilitati.

Datorita flexibilitatii extinse a BeoVision 4-85″, a competentelor sale si a performantei high-end, clientul primeste o solutie unica Bang & Olufsen care poate fi personalizata in functie de preferintele individuale si selectata cu atentie de specialistii nostri.

 

Simona Ghimpe
Marketing & PR Specialist
Tel.: 021.403.31.26
E-mail: office@soundvision.ro
Website: www.bang-olufsen.com