Bang & Olufsen echipeaza autoturismul super sport Aston Martin One-77 cu sistem audio!

 

Compania Bang & Olufsen este foarte mandra sa anunte ca a fost numita de catre Aston Martin sa dezvolte si sa ofere un total de 77 sisteme de sunet pentru autoturismele Aston Martin One-77.

 

Expertii de la Departamentul de Dezvoltare al Bang & Olufsen s-au implicat din timp in procesul de dezvoltare a One-77. Impreuna cu inginerii de la Aston Martin, au gasit o solutie foarte eficienta si inovatoare pentru integrarea subwoofer-ului si woofer-ului. In scopul de a reduce greutatea si pentru a atinge rigiditatea structurala optima, subwoofer-ul si woofer-ul au fost complet integrate in structura din fibra de carbon a masinii. Aceasta solutie asigura o structura foarte usoara, dar extrem de rigida pentru sustinerea difuzorului. Acesta din urma permite reproducerea extrem de curata si precisa a basului – o solutie care iese in evidenta ca un semnal pentru arhitectura sistemului de sunet de inalta tehnologie.

Conceput din blocuri solide de aluminiu de catre departamentul de prototipuri al Bang & Olufsen, grilele care acopera difuzoarele din neodim ofera un design si o constructie care garanteaza simplitatea, maxima transparenta acustica si un design vizual care este in conformitate cu design-ul interior unic si sportiv al One-77. Pentru a intensifica placerea de ascultare a sistemului BeoSound One-77, tweeterele din aluminiu anodizat se ridica din panoul de instrumente atunci cand sistemul de sunet este pornit, ducand ascultatorul la o performanta egala cu experienta de conducere.

“De fapt, ceea ce am facut este pentru a produce 77 sisteme de sunet pentru autoturisme prin aceleasi procese si atentie meticuloasa la detaliu, ca si cum ar trebui sa facem o masina concept <<one-off>> pentru un show auto”, spune Bjarne Sørensen, director de Concept si Tehnologie la Bang & Olufsen Automotive.

Puterea totala a sistemului este mai mare de 1.000 de wati, iar puterea amplificata pentru woofere si difuzoare medii vine de la tehnologia ICEpower a Bang & Olufsen, oferind 750 de wati de sunet nedistorsionat. Cu puterea motorului V12 de 750 cai putere si un cuplu de 750 Nm, puterea combinata este suficienta pentru a satisface asteptarile proprietarilor printr-o experienta de conducere si ascultare de neuitat.

Aston Martin si Bang & Olufsen au multe in comun, inclusiv valorile generale care ghideaza cele doua companii: “dedicarea Aston Martin pentru „putere, frumusete si suflet” este reflectata prin valorile brandului Bang & Olufsen de” performanta, design, maiestrie si umanizare”, care este unul din multele motive pentru care parteneriatul a dus la o gama de produse uimitoare. Evident suntem extrem de mândri de colaborarea cu sistemele de sunet Bang & Olufsen pentru One-77″, spune vicepresedintele Jens Peter Zinck, responsabil pentru Divizia Business de Autoturisme Bang & Olufsen.

Specificatii
13 difuzoare active:
• 2 x 19 mm tweetere in lentile acustice motorizate
• 3 x 19 mm tweetere „soft dome”
• 5 x 90 mm difuzoare medii (cabinet inchis, magnet din neodim, con din fibra de sticla, cos ABS)
• 2 x 160 mm woofere (cabinet inchis, magnet din neodim, con de hartie, cos de aluminiu turnat)
• 1 x 200 mm subwoofer (cabinet inchis, magnet din neodim, con de hartie, cos de aluminiu turnat)
1.000 wati la nivelul de 1% distorsiuni
Amplificator DSP (Digital Signal Processing):
• True-Image ™: algoritm „up-mix” brevetat Bang & Olufsen pentru stereo si material multicanale 5.1
• Volumul nivelarii dependente de zgomot, de viteza si de setarea controlului climatic al Amplificatorului ICEpower ®

 

Pentru mai multe informatii, va rugam contactati:

Departamentul Comunicare

Sound Vision International

Phone: 021.403.31.26

E-mail: office@soundvision.ro