Bang & Olufsen castiga premiul pentru cel mai bun brand audio!

Bang & Olufsen castiga premiul pentru cel mai bun brand audio!

Bang & Olufsen a fost votat cel mai bun brand Car-HiFi de catre cititorii revistei germane „Auto Motor si Sport” inaintea altor 26 de marci audio pentru autoturisme. Este a treia oara cand Bang & Olufsen primeste acest premiu.

Struer, Aprilie 2011

Renumita revista germana Auto Motor si Sport a numit Bang & Olufsen cel mai bun brand Car-HiFi intr-un studiu dedicat cititorilor privind Cel mai Bun Brand in 2011.

“Suntem foarte mandri sa fim in fruntea clasamentului la categoria noastra, acum pentru a treia oara. Cel mai Bun Brand este un studiu foarte relevant cu aproape 100.000 de cititori participanti. Rezultatul votului arata ca marca Bang & Olufsen si sistemele noastre audio pentru autoturisme se bucura de o foarte buna consideratie si ca avem o imagine excelenta in domeniul auto “, spune Johannes Schüler, Director al International Marketing & PR in divizia Auto Bang & Olufsen .

Cand Bang & Olufsen a intrat in sectorul auto in 2005, obiectivul nu a fost numai de a crea cel mai bun sistem audio din lume pentru masini, ci si pentru a ridica barierele din ce in ce mai sus, prin combinarea unui sunet audio inveselitor si un design remarcabil.

“Avand in vedere aceasta abordare lipsita de compromisuri, Bang & Olufsen este astazi cel mai dorit brand audio pentru masini, dezvoltand sisteme audio de ultima generatie pentru patru producatori de autovehicule high-end Audi, Aston Martin, Mercedes-AMG si BMW”, spune Schüler Johannes.

Studiul cititorilor pentru Cel mai bun Brand 2011 a fost publicat in editia nr. 7/2011 a revistei Auto Motor si Sport.

 

 

Pentru mai multe informatii, va rugam contactati:

 

Simona Ghimpe

Marketing & PR Specialist


Sound Vision International

Phone: +4 021.403.31.26

Fax:    +4 021.403.31.30

E-mail: simona.ghimpe@soundvision.ro

Website: www.bang-olufsen.com