Banda Foto prezinta episodul 5 al seriei “Minute de Fotografie” – “Fotografia de strada”

Bucuresti, 3 decembrie 2010 – Banda Foto lanseaza “Fotografia Street”, al treilea episod din seria “Minute de fotografie” difuzata pe canalul media Youtube.com, in fiecare zi de marti.

In acest episod prezentam sfaturi practice si utile privind fotografia de strada. Ne adresam fotografilor care detin un aparat foto digital sau pe film si care doresc sa afle mai multe informatii despre modul in care pot captura cadre unice, deosebite atunci cand se aventureaza pe strazile orasului.

***
Banda Foto a realizat un prim pas in ceea ce priveste fotografia romaneasca: difuzarea unei emisiuni informative si educative care ofera sfaturi practice celor ce se afla la inceputul drumului pavat cu lumina, prin lentile. Emisiunea “Minute de fotografie” este prima de acest tip ce este difuzata pe Youtube.

Echipa Banda Foto este formata din cinci tineri membri, pasionati atat de fotografie, cat si de benzile desenate. Am unit cele doua laturi artistice sub aceeasi umbrela pentru a deschide apetitul fotografilor de a face apel la creativitate atunci cand se afla in fata in fata cu subiectul ales.

Va invitam sa va abonati la contul nostru de Youtube si sa vizitati blogul nostru, cat si pagina de Facebook.

Bandafoto.blogspot.com
Youtube.com/user/bandafoto
Facebook.com/banda.foto
banda.fotografica@gmail.com