BAMBOO ITI SPUNE O “POVESTE DIN BRONX”

Dupa o noapte de vineri exploziva, sambata, 29 mai, vino sa vezi si sa asculti o “Poveste din Bronx” plina de suspans, pe care Bamboo ti-o va prezenta prin intermediul unui show inedit si palpitant!
Ti-ai dorit vreodata sa te aflii pentru o noapte in Bronx, cartierul din nordul New York-ului impanzit de grupuri de raufacatori la coltul strazilor si masini de politie care patruleaza adulmecand parca primejdia ce pandeste la orice pas? Acum poti sa simti pe pielea ta riscul si adrenalina intr-un show tematic pregatit special ca sa te introduca in atmosfera ghetto-urilor New Yorkeze.
Vei avea parte de o “Poveste din Bronx” a anilor ‘70 in stil Bamboo, care cu siguranta te va surpinde! Elemente din muzica rap si break-dance imbinata cu cea de club, o coregrafie impresionanta, costume pe masura si cei mai talentati dansatori in rolul periculosilor gangsteri vor face aceasta seara de neuitat!
Deci ia-ti prietenii si fa noaptea alba la cel mai distractiv show tematic, “Poveste din Bronx”, sambata, 29 mai, numai in Bamboo!

BAMBOO BUCUREÅžTI
KING SIZE ENTERTAINMENT!

Raluca Gheorghe
PR Bamboo

Rezervări: 0723.226.266/ 0726.226.266

office@bambooclub.ro
www.bambooclub.ro

Str. Tuzla Nr.50

Parteneri Media:

Radio 21, Music Channel, Ciao, Can Can, Spy, www.afterhours.ro, Luxury, www.vipstyle.ro, Monden.Info, Libertatea, Divercitycafe.ro, partytime.ro, www.emulte.ro, Tonight.eu, anyplace.ro, Touristtool

Parteneri Eveniment:

Chivas, Bamboo Fitness, Algio Fashion, Peroni, Camel, Howard Johnson, Media Forest, Centro Dona