Bambi vine la Liberty Center!

BucureÅŸti, 10 martie 2011
 
            Disney Romania ii invita pe copii sa se distreze in lumea captivanta a lui Bambi si a prietenilor sai din padure, Bocanila si Floare, la evenimentul de promovare a animatiei Disney Bambi pe DVD si Blu-Ray, in varianta Diamond Edition.
Evenimentul  pentru copii va avea loc in data de 13 martie 2011, intre orele 11:00 si 15:00, in Liberty Center din Bucuresti.
            Copiii sunt asteptati cu multe surprize si activitati: vor colora, se vor distra si vor invata sa ii deseneze pe Bambi si Bocanila. Intrarea este libera.
            Editia Diamond a filmului clasic Bambi este o poveste duioasa  despre un tanar print al padurii care invata lectia prieteniei, dragostei si miracolului vietii. Filmul este disponibil pe DVD si Blu-Ray pentru o perioada limitata.
            Ca o completare pentru copiii care iubesc acest film din minunata lume Disney, editura Egmont va aduce pe piata o selectie din cele mai frumoase carti de colorat, povesti si activitati cu Bambi.
            Walt Disney este una dintre cele mai mari companii de productie cinematografica din lume. A fost fondata la 16 decembrie 1923 de Walt Disney si fratele sau, Roy, ca un mic studio de animatie iar in Romania activeaza de la inceputul anilor 90. Astazi este una din cele mai mari companii de productie de la Hollywood si este structurata pe patru segmente de business: “Media Networks”, “Parks and Resorts”, “Studio Entertainment” si “Consumer Products”.   Detine 11 parcuri Disneyland si cateva retele de televiziune: ABC-ESPN Television, Disney Interactive Media Group.  In portofoliul Disney se afla si celebrele studiouri de animatie Pixar, Miramax si Touchstone etc cat si Disney Destination International – promotorul tuturor statiunilor, parcurilor si vacantelor Disney. Cuprinde cinci locatii Disney Resort si doua vase de croaziera Disney: Disney Vacation Club si Adventures by Disney.
 
www.libertycenter.ro
Adresa Liberty Center: Calea Progresului 151-171, sector 5, Bucuresti (intersectia Calea Progresului cu Calea Rahovei, acces cu tramvaiele 8, 11, 23, 25, 32 ÅŸi autobuzele 117 si 173). Telefon: 021/ 369 98 75.
Pentru mai multe informatii, va stam la dispozitie la office@lequipe.ro sau la 0730592173 L’Equipe Gagnante