Ballroom perfect pentru botez

Botezul este primul eveniment din viata bebelusului dumneavoastra. Organizarea acestui eveniment aparte poate fi dificila si istovitoare pentru noii parinti. Principala problema a organizarii acestei petreceri este timpul, deoarece nu o poti planifica cu mult timp inainte, asadar v-ati putea rezerva o locatie chiar cu ceva timp inainte de nasterea bebelusului.

Prin urmare, ca petrecerea de botez sa iasa precum va doriti, cel mai indicat ar fi sa nu uitati si sa prelungiti prea mult timp rezervarea unui local. Totodata, atunci cand faceti rezervarea trebuie sa stiti care va fi numarul de invitati pe care ii veti avea prezenti la eveniment, astfel incat sala de botez sa nu fie nici foarte aglomerata dar nici goala.

Detaliile de care trebuie sa tii cont cand alegi un ballroom pentru botez

Odata ce v-ati decis sa organizati botezul celui mic, nu uitati ca printre cele mai importante aspecte ale salii, este cat de mare este ringul de dans, deoarece la astfel de petreceri toate persoanele se vor incumeta sa danseze si vor dori sa se simta bine.

De asemenea, trebuie sa tineti cont de cat de mare este sala in raport cu numarul invitatilor dumneavoastra, trebuie sa alegeti o sala nici prea mare, dar nici prea mica, deoarece imediat se va simti o discrepanta a acestui raport si va fi simtita si de catre oaspetii dumneavoastra.

Felul in care este aranjata si decorata ballroom-ul pentru botez va fi imediat criticat sau apreciat de catre invitatii dumneavoastra. Din aceasta cauza, decoratiunile, aranjamentele florale si chiar baloanele vor schimba total aspectul intregii sali, insufletindo.

Cand vine vorba de meniul de botez, exista foarte multe variante, puteti tine cont si de gusturile si pretentiile pe care le au invitatii dumneavoastra. In zilele noastre, din ce in ce mai multe persoane aleg varianta unui bufet suedez, sau chiar a sitting-ului. Daca nu aveti de gand sa incercati aceste doua variante, va mai ramane meniul clasic cel format din: aperitiv, peste, friptura si desert care inca este foarte practic. De asemena, un candy bar va transforma sala de ballroom pentru botez intr-un eveniment de neuitat pentru toata lumea.

Cum poti gasi o sala de ballroom pentru botez?

Cea mai eficienta modalitate prin care poti gasi sali de ballroom pentru botezuri este online. Foarte multe localuri si-au facut site-uri online prin care isi promoveaza locatiile.

Site-ul jadore-ballroom.ro are pregatite trei sali de ballroom pentru botezuri sau nunti gata de inchiriat. Fie ca va doriti un eveniment ceva mai restrans sau ceva mai maricel, salile acestora sunt perfecte pentru ambele tipuri. Pe site-ul acestora, va sunt oferite toate amanuntele despre salile pe care le au, meniuri, si chiar o galerie foto si video in care puteti vedea cum arata salile si candy barurile pe care le detin.

Sunt una dintre alegerile cele mai bune, in cazul in care cautati sali de ballroom pentru botez sau nunti.