Baia de Fier, locul unde membrii a 2 ONG-uri se antrenează

Dragi prieteni,
În data de 13 – 14 mai 2011 Asociaţia “Drumeţii Montane” şi Club Montan White Wolf s-au întalnit la Baia de Fier, Jud. Gorj pentru a decide care vor fi echipele pentru a participa la concursul “Chemarea Munţilor” din perioada 27 – 29 mai 2011, organizat de CPNT în cadrul Federatiei de Turism, Sport şi Ecologie. Asociaţia „Drumeţii Montane” şi Club Montan White Wolf participă la aceste evenimente sub numele de GORJ TEAM.
Cei 34 de tineri care sau intalnit la Baia de Fier erau din : Bucureşti, Prahova, Brasov, Baia de Fier, Targu-Jiu. Pasionaţi de natură, energici, optimişti, într-o condiţie fizică extraordinară şi cu o mentalitate de învingători s-au distrat făcand alpinism, orientare turistică şi cross montan.
Cei care doresc să participe la astfel de evenimente sunt rugaţi să acceseze site-ul www.drumetiimontane.ro şi să ia legatura cu un membru al asociaţiei.
Suntem sprijiniţi de Ch-Center Hosting, Vector di Sign, Pensiunea Casa Bobo, Euro Park Braşov, Cabana Peştera Muierilor şi Agenţia Happy Turism.

Maria Vasiliu
PR Asociația „Drumeții Montane”