Baguette “Charlemagne” – un produs de senzatie al brutariilor Paul acum si in Romania.

Noul aluat care a facut furori  printre iubitorii produselor Paul din Franta, este disponibil din aprilie in toate brutariile Paul din Romania.

 De la lansarea sa în Franţa, prilejuita de celebrarea a 120 de ani de traditie PAUL, baguette ”Charlemagne” se bucura de un real succes.

Alegerea numelui “Charlemagne” nu este deloc intamplatoare, facandu-se referire la istoria familiei PAUL, o istorie care cuprinde peste 5 generatii de maestrii brutari. Prin crearea acestei baghete, Paul doreste sa-i onoreze pe Charlemagne – Aimable Mayot si pe fiul acestuia, Edmond – Charlemagne, primii entuziasti care si-au dedicat timpul prepararii retetelor inconfundabile ale brutariilor Paul.

Folosind bagheta Charlemagne au fost create trei retete de sandwich-uri delicioase, care au la baza, in functie de sortimentul ales, sunca, pui fraged, crema fina de branza, salata proaspata, emmentaler, felii delicioase de rosii sau ou: Sandwich Charlemagne jambon fromage, Sandwich Charlemagne poulet si Sandwich Charlemagne jambon oeuf.

Cele trei sortimente de sandwich-uri vor fi disponibile la pretul de 13,90 Lei bucata, iar bagheta Charlemagne la pretul de 6,50 Lei.

Cu o traditie de peste 120 de ani, PAUL defineste arta brutariei franceze, fiind renumit pentru rafinamentul, prospetimea si calitatea celebrelor sale produse. Franzele, baghete, paini vieneze si rustice, painici cu stafide sau cu ciocolata, sunt servite zilnic in cele 450 de magazine deschise in intreaga lume.

Despre PAUL Romania

Lantul de brutarii Paul este prezent in Romania incepand cu anul 2008. In prezent, in Bucuresti sunt deschise 4 brutarii Paul in Baneasa Shopping City, Piata Dorobanti, Afi Cotroceni si Universitate.