Babylon Consult lanseaza « Ghidul cumparatorului de servicii de traducere si interpretariat »

La inceput de an venim in intampinarea nevoii tale de informare lansand ebook-ul « Ghidul cumparatorului de servicii de traducere si interpretariat ». Intra pe site-ul Babylon Consult,  aboneaza-te la newsletter si descarca gratuit ghidul.

Ne-am apucat de numarat: 273 624 de pagini traduse si 7 468 ore de interpretariat lingvistic (materialele promotionale raman mereu in urma, deoarece cifrele se modifica de la o zi la alta). Cu profesionalism si rabdare, in 16 ani de activitate, am adunat raspunsurile la toate intrebarile tale legate de traducere si interpretariat.

Stim ce inseamna sa porti raspunderea unei traduceri. Va fi o traducere buna? O vei primi la timp? Vor fi folositi termenii potriviti? Va fi respectata formatarea? Cifrele vor fi preluate corect? Traducerea va pastra stilul textului?

Pentru o persoana neavizata, cumpararea de servicii de traducerere reprezinta adesea o sursa de stres. Am adunat in acest e-ghid raspunsurile la toate intrebarile tale legate de traduceri si interpretariat. In plus, am pus pe hartie recomandari si ponturi care iti vor fi cu siguranta de folos si te vor scuti de stres si griji inutile. Vei invata cum se realizeaza contorizarea numarului de caractere si cum calculeaza pretul unei traduceri. Vei putea chiar anticipa costurile traducerilor tale.

Desigur, nu as putea vorbi despre toate acestea fara ca mai intai sa iti multumesc. Fara exigenta ta nu am fi ajuns niciodata aici si, cu siguranta, nu ne vom opri. Anul acesta vom fi si mai aproape de tine, si mai atenti la problemele si nevoile tale specifice, si mai implicati.

Cu forte proaspete si idei noi, pornim in 2011 pe un nou drum si suntem onorati sa te avem alaturi.

Fondat in anul 1994, Biroul de Traduceri si Interpretariat Babylon Consult promovează comunicarea eficienta dincolo de barierele culturale si lingvistice.
In cei 16 ani de experienta am efectuat traduceri in/din peste 30 de limbi straine in domeniile economic, informatic, juridic, lingvistic, medical, politic, tehnic, umanist.

Babylon Consult asigura urmatoarele servicii:
– traduceri simple sau legalizate
Рinterpretariat: interpretare simultana(la casca), interpretare consecutiva, interpretare tip whispering/chouchotage (la ureche) pentru conferinte, ̨nt̢lniri, delegatii (inclusiv ̨nsotire)

– echipament tehnic interpretariat si sonorizare

Dintre clientii nostri amintim: Administratia Prezidentiala, AmCham, APIA, OMV Petrom S.A., E.ON GAZ Distribution, Rompetrol S.A., S.C. CarpatcementHolding S.A., General Motors, BRD GroupeSociétéGénérale, ErsteBank, BDR Associates,  Centrul Roman de Comert Exterior, Electrolux, Lockheed Martin Global Inc. Delaware SUA, Maersk Romania, British American Tabacco, JTI, Siveco Romania, Marriott Grand Hotel Bucharest, Ministerul Afacerilor Externe, Parlamentul Romaniei – Camera Deputatilor si Senat, Porsche, Samsung, Comisia Europeana, Curtea Europeana de Conturi, Secretariatul General al Uniunii Europene, Comitetul Economic si Social European precum ÅŸi Comitetul Regiunilor.

Va invitam sa va convingeti si dumneavoastra de avantajele colaborarii cu noi. Garantam calitatea serviciilor noastre si satisfactia clientilor si a partenerilor nostri oferind un triplu avantaj: traduceri de calitate, efectuate cu rapiditate, la preturi extrem de avantajoase.

Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati,

Ana-Maria Mardan
Coordonator Marketing si Comunicare

Babylon Consult
Intrarea Unditei nr. 3, sector 1
Bucuresti

Telefon: 0040 021/232.85.16

Fax: 0040 021/203.85.45
www.babylonconsult.ro