Babylon Consult asigura traducerea in cadrul conferintei la nivel inalt “Tratatul de la Lisabona si rolul Romaniei in procesul de aprofundare a integrarii europene”

Babylon Consult Traduceri si Interpretariat asigura traducerea in cadrul conferintei “Tratatul de la Lisabona si rolul Romaniei in procesul de aprofundare a integrarii europene”.

Evenimentul are loc astazi, 10 decembrie la Palatul Parlamentului si reprezinta incheierea seriei de conferinte organizate in regiunile de dezvoltare ale Romaniei cu scopul de a prezenta diverselor grupuri-tinta principalele modificari aduse de “Tratatul de la Lisabona” in privinta institutiilor si a politicilor UE. Conferinta la nivel inalt de la Bucuresti este dedicata prezentarii concluziilor initiativei si marcarii unui an de la semnarea Tratatului de la Lisabona.

Conferintele organizate pentru promovarea prevederilor Tratatului de la Lisabona au reprezentat o platforma de dialog pentru structurile guvernamentale de la nivel central si local, mediul academic, reprezentanti ai mass-media si ai societatii civile, creand premizele unui proces autentic de consultare publica.

Fondat in anul 1994, Biroul de Traduceri si Interpretariat Babylon Consult promoveaza comunicarea eficienta dincolo de barierele culturale si lingvistice.

In cei 16 ani de experienta am efectuat traduceri in/din peste 30 de limbi straine in domeniile economic, informatic, juridic, lingvistic, medical, politic, tehnic, umanist.

Babylon Consult asigura urmatoarele servicii:
– traduceri simple sau legalizate
Рinterpretariat: interpretare simultana(la casca), interpretare consecutiva, interpretare tip whispering/chouchotage (la ureche) pentru conferinte, intalniri, delegatii (inclusiv ̨nsotire)

– echipament tehnic interpretariat si sonorizare

Dintre clientii nostri amintim: Administratia Prezidentiala, AmCham, APIA, OMV Petrom S.A., E.ON GAZ Distribution, Rompetrol S.A., S.C. CarpatcementHolding S.A., General Motors, BRD GroupeSociétéGénérale, ErsteBank, BDR Associates,  Centrul Roman de Comert Exterior, Electrolux, Lockheed Martin Global Inc. Delaware SUA, Maersk Romania, British American Tabacco, JTI, Siveco Romania, Marriott Grand Hotel Bucharest, Ministerul Afacerilor Externe, Parlamentul Romaniei – Camera Deputatilor si Senat, Porsche, Samsung, Comisia Europeana, Curtea Europeana de Conturi, Secretariatul General al Uniunii Europene, Comitetul Economic si Social European precum si Comitetul Regiunilor.

Va invitam sa va convingeti si dumneavoastra de avantajele colaborarii cu noi. Garantam calitatea serviciilor noastre si satisfactia clientilor si a partenerilor nostri oferind un triplu avantaj: traduceri de calitate, efectuate cu rapiditate, la preturi extrem de avantajoase.

Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati,

Ana-Maria Mardan
Coordonator Marketing si Comunicare

Babylon Consult
Intrarea Unditei nr. 3, sector 1
Bucuresti
Telefon: 0040 021/232.85.16

Fax: 0040 021/203.85.45
www.babylonconsult.ro