Baaria.com anunţă plata online

Bucuresti, 20 martie 2009 – Magazinul online Baaria Shop (www.baaria.com), care comercializează pe internet produse cosmetice, de infrumuseÅ£are ÅŸi pentru îngrijire personală, anunţă implementarea sistemului de plată online.

Baaria Shop (www.baaria.com) a apărut din dorinţa de a oferi femeilor moderne un instrument simplu şi eficient pentru a-şi putea comanda online produsele cosmetice favorite. Baaria permite clienţilor săi să comande parfumuri, rujuri, creme anti-rid, produse pentru ingrijirea părului şi multe altele provenind de la cele mai cunoscute branduri de profil româneşti şi internaţionale. Livrările se fac prin poştă sau curier rapid oriunde în România, nu numai în oraşele mari. Evident, fiind un magazin virtual este deschis 24 de ore din 24.

Implementarea instrumentului modern de plată online face parte din strategia magazinului de a oferi clienţilor săi cele mai comode servicii. S-a ales implementarea sistemului de plăţi online prin GECAD ePayment întrucât acesta permite efectuarea de plăţi securizate online, fără nici un risc din partea clientului. Astfel, cumpărăturile online devin mai simple.

Despre Baaria Shop: Baaria.com a fost lansat în anul 2007. La începutul lui 2009 magazinul s-a relansat pe o nouă platformă de comerţ electronic, având ambiţia de a deveni în scurt timp unul dintre jucătorii importanţi de pe piaţa cosmeticelor online.