A avut loc primul training gratuit organizat de Z Spot Media, dedicat unui atelier de personalizare

Bucuresti, 26 septembrie

Z Spot Media, unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii tehnologice pentru afaceri mici si mijlocii din domeniul productiei publicitare si al personalizarii de obiecte, a organizat sambata, 24 septembrie 2016 un training gratuit pentru Atelierul de personalizare, pentru a veni in ajutorul clientilor sai aflati la inceput de drum.

Training-ul face parte dintr-un program mai amplu ce vizeaza la fiecare editie prezentarea unei idei de afaceri sub forma unui atelier complet (de personalizare, de publicitate, de finisare, etc). Aceste training-uri sunt sustinute de specialistii Z Spot Media si isi propun sa realizeze demonstratii interactive cu privire la modul de utilizare al echipamentelor, tehnologii de lucru aferente, precum si prezentari ale materialelor compatibile, sfaturi utile si noi idei de exploatare a cerintelor pietei. Editia de sambata a fost dedicata atelierului de personalizare, compus din imprimanta de sublimare, presa termica combo (tricouri si cani) si cutter plotter cu taiere pe contur.

participanti-training-atelier-comunicat

Prima parte a training-ului a fost rezervata exclusiv personalizarii prin sublimare. In cadrul acesteia, participantii au putut urmari procesul complet de personalizare a canilor si a tricourilor, avand posibilitatea de a compara produsele finite rezultate prin tehnici diferite de lucru. A doua parte a constat in prezentarea modului de lucru a cutter plotter-ului si a aplicatiilor la care se preteaza un astfel de echipament.

Cu ocazia evenimentului, participantii au avut sansa de a adresa intrebari legate atat de demonstratiile realizate in cadrul training-ului, cat si legate de situatii concrete intalnite in exploatarea pe cont propriu a echipamentelor. Training-urile reprezinta pentru clienti o oportunitate foarte buna de a interactiona atat cu specialistii Z Spot Media, cat si cu alte persoane ce activeaza in acelasi domeniu de activitate.

Pentru a fi la curent cu detaliile training-urilor viitoare ce se vor organiza, va invitam sa urmariti noutatile postate pe site-ul www.zspotmedia.ro. Tot acolo puteti consulta oferta completa de echipamente, consumabile, media, folii adezive, accesorii si piese de schimb. Pe langa acestea, Z Spot Media ofera clientilor si servicii complete de consultanta, transport, instalare, training, intretinere si post-garantie (prin unitatea service proprie).

Date de contact:
Showroom Z Spot Media
Str. Bd. Timisoara Nr. 84 (incinta COMET), Bucuresti
Tel: 021 420 5093
Fax: 021 404 3368
Email: office@zspotmedia.ro
Website: www.zspotmedia.ro