Avira acum in Romania prin AntivirusMag

Incepand cu decembrie 2011, magazinul AntivirusMag isi completeaza gama de produse cu solutiile de securitate Avira Antivirus Premium 2012 si Avira Internet Security 2012 apartinand producatorului german Avira.

Despre Avira Antivirus Premium 2012:

Avira Antivirus Premium 2012 este un produs de baza care asigura protectia esentiala daca veti comunica prin e-mail sau naviga pe web in mod frecvent. Dotat cu module avansate de protectie, Avira Antivirus Premium 2012 nu face rabat de la securitatea antivirus oferind cel mai bun raport intre protectia antivirus si resursele consumate.

Despre Avira Internet Security 2012:

Avira Internet Security 2012 asigura protectia totala pentru navigarea pe Internet. Avira Internet Security 2012 ofera protectie antivirus completa, modul de back-up de date care iti tine in siguranta datele importante, module de control parental si game mode pentru momentele cand utilizatorii se joaca sau vizioneaza un film si nu isi doresc sa fie deranjati de alertele solutiei de securitate,

Cele doua solutii de securitate vin sub forma de licente electronice pentru 1,3 si 5 calculatoare si cu perioade de valabilitate intre 1 si 3 ani.

 

Echipa AntivirusMag

contact@antivirusmag.ro