Aventura PJ Shoes in magazine!

 

 

PJ Shoes distribuie produsele de copii in peste 20 de magazine din Bucuresti si din tara. Cel mai nou magazin se afla in Mall Sun Plaza la parter – Antotto. Pentru a se diferentia de concurenta, managementului magazinului a luat decizia de a include in oferta sa  si produse romanesti de calitate pentru a satisface cerintele tot mai exigente ale clientilor.  Astfel, din dorinta de a promova produsele PJ magazinul Antotto si-a decorat vitrinele cu posterele si cutiile PJ Shoes.

Partenerul de traditie al brandului PJ Shoes ramane lantul de magazine Bambini G&B present in Mall Baneasa si Carrefour Orhideea din Bucuresti, precum si in Carrefour din Constanta. Bambini este unul dintre putinele magazine specializate in incaltamintea pentru copii din Romania. Bambini va deschide pe 4 Mai un nou magazin in Cora Pantelimon.

Colectia de Primavara / Vara 2011 se poate gasi si in magazinul Raimond din Galeria Mall din Buzau. Renovat de curand, magazinul ofera o gama foarte variata de incaltaminte de dama, barbati, copii si accesorii.

PJ Shoes a incheiat anul acesta un acord cu un distribuitor important din Oradea care a facut posibila prezenta produselor PJ Shoes in alte orase importante din Vestul tarii: Oradea, Cluj, Baia Mare si Timisoara.

PJ Shoes doreste sa isi extinda reteaua de magazine din tara si din Bucuresti. “Intr-un an si jumatate de existenta, PJ Shoes a crescut exponetial. Ne bucura faptul ca produsele noastre sunt acum oferite si in alte orase precum: Constanta, Oradea, Buzau, Brasov etc. Observam un interes crescut al magazinelor de profil din Romania de a se diferentia de concurenta si de a oferi valoare clientilor lor: produse romanesti de calitate” a declarat Raluca Pache, PJ Shoes Brand Manager.

PJ Shoes creaza pantofi pentru cei mai pretiosi si pretentiosi clienti: copiii. Fiecare produs PJ Shoes recunoaÅŸte particularitatile anatomice ale picioruselor micutilor clienti, pentru ca ei sa se bucure de tot ce inseamna calitate, confort si siguranta cu fiecare pas pe care il fac.

PJ Shoes vine cu o experienta de peste 30 de ani in productia de incaltaminte. Toate produsele PJ Shoes sunt din piele naturala sau materiale impermeabile si care permit piciorului sa respire. Talpile si calapoadele folosite respecta cele mai riguroase standade de calitate. Compania detine ISO9001.

Informaţii suplimentare pot fi gasite: www.pjshoes.ro

Pentru mai multe detalii:

Monica Magureanu

Monica.magureanu@pandorra.ro

Tel: +40742 044 510

Adresa: Sos. Berceni nr.8, Sector 4, Bucuresti, Romania 04195

E-mail: office@pjshoes.ro

Telefon: +(40) 21 332 – 7608

+(40) 722 384 713

Fax: +(40) 21 332 – 760