Avantajele implanturilor SKY Fast & Fixed de la Bredent

Zambetul este important pentru orice persoana. Vrei sa poti sa razi liber, fara restrictii si sa te bucuri de prezenta oamenilor in jurul tau. Daca ai o proteza, sunt sanse sa te indepartezi de cei apropiati si sa te retragi din cauza fricii de a nu sta in situatii jenante in care sa risti sa iti cada proteza, sa iti alunece din locul in care este fixata. A avea un zambet nou in 24 de ore este un tel pentru oricine vrea sa renunte la acesta situatie. Dental Privilege vine cu solutii pentru tine prin procedura unui implant fast fixed. Acesta poate sa fie studiat pe site-ul nostru. Iata 3 pasi prin care poti obtine imediat un zambet la care visezi: 

Te programezi si te informezi in legatura cu tot ce este necesar pentru a alege implantul 

Doctorii iti pot raspunde la intrebari si te pot consilia in legatura cu procedura ce tine de implant dentar fast & fixed de la Dental Privilege. Acesta este un tip de implant cu rezultate pozitive, care ajuta oamenii sa aiba repede un zambet pe care si-l doresc de mult timp. Dentistul iti poate da informatiile necesare pentru a putea sa intelegi procedura, ce presupune si cum anume se realizeaza pana in cel mai mic detaliu. Poti sa fii la curent cu tot ce urmeaza, cu pretul procedurii si cu pasii inclusi. Astfel o sa stii tot ce este important si vei putea sa faci decizia corecta.  

Procedura este realizata conform indicatiilor medicilor, total fara durere 

Atunci cand ai decis si vii la programarea facuta, va fi realizat implantul. Acesta este total nedureros, fiind facuta o anestezie care te ajuta sa nu simti absolut nimic. Este o informatie care te poate sustine si care te ajuta sa te relaxezi. Astfel vei stii ca esti in siguranta si ca nu exista neplaceri. Sunt introduse 6 implanturi in partea de sus si 4 in cea de jos printr-o tehnologie studiata, care sustine toti dintii necesari. Asadar, vei avea mai putine implanturi decat in variantele deja existente si corpul tau se va vindeca mult mai repede. Nu sunt pasi suplimentari de care nu stii deja. Totul este deja discutat la sedinta de informare si poti sa cunosti tot ce urmeaza.  

Ai un zambet nou si o viata cu multe avantaje 

In urma procedurii ai un zambet perfect, exact asa cum iti doresti. Te poti bucura de experientele frumoase de viata si de mancare. Pentru cei care au avut anterior proteza mobila, acesta este un pas important de diversificare a tipurilor de alimente permise. Oamenii se bucura mereu de partea gustativa. Prietenii vor fi fericiti pentru ca vor putea petrece timp mai mult alaturi de tine la petreceri si veti putea gusta mancare speciala sau pe care nu ati mai savurat-o de mult timp impreuna. Familia se va bucura de faptul ca exista mult mai multa libertate de exprimare. De asemenea ingrijirea este mai simpla, fara necesitatea de a scoate proteza. Simplul spalat pe dinti este necesar.