Avantajele decoratiunilor cu plante si flori decorative agatate

Plantele si florile sunt obiecte decorative cu adevarat frumoase. De obicei, vedem flori decorative pe mese, in colturile caselor, in gradinile interioare si exterioare, dar le vedem si agatate de tavan sau de perete. Intre timp, plantele agatate au devenit  la moda si adevarul este ca arata minunat!

De ce trebuie sa tii cont cand folosesti produse suspendate?

Primul lucru pe care ar trebui sa il iei in considerare inainte de a utiliza obiecte suspendate este daca este interior sau exterior.

Aminteste-ti ca produsele suspendate au nevoie de un loc de atarnat, asa ca vei avea nevoie de un perete si/sau tavan pentru a-ti agata florile decorative.

De asemenea, atunci cand vrei pastrezi aceste produse, retine ca, daca este un spatiu in aer liber si produsele sunt expuse la soare, acestea pot fi deteriorate. Pe de alta parte, nu vei avea probleme in interior! Toate produsele suspendate conservate raman intacte pe termen lung si nu necesita intretinere, deoarece nu au nevoie de lumina sau apa pentru a-si mentine frumusetea.

Unde se pot folosi florile decorative  si plantele agatate?

Iata cateva locuri sau ocazii in care poti folosi flori sau plante suspendate pentru decorare:

Evenimente

Pentru multe evenimente, in special pentru evenimentele de interior care au tavan si pereti pe care pot fi asezate florile decorative si plantele, este posibil sa se faca acest tip de decor.

La evenimente, blaturile meselor pot fi combinate cu aranjamente suspendate pentru a crea un decor atragator. Le poti combina chiar si cu lumanari, lampi, fructe etc.

Unele dintre cele mai frecvente evenimente pentru acest tip de decoratiuni sunt:

  • Nunti: acest tip de decor se adapteaza foarte bine oricarui stil de nunta si ofera multe posibilitati diferite.
  • Botezuri: Desi este mai putin obisnuit sa vezi decoratiuni agatate la un botez, este cu totul posibil! Cu toate acestea, exista tendinta ca botezurile sa decoreze de obicei camerele cu mai putine flori decat pentru nunti.
  • Zile de nastere: o alta varianta de eveniment pentru acest tip de decoratiuni.
  • Sarbatori: la diferite sarbatori, de exemplu petreceri de companie, petreceri de Craciun, incaperile pot fi, de asemenea, decorate cu plante si flori decorative suspendate.

Resturante

Acest tip de decor este comun in restaurantele la moda. Vezi mereu restaurante cu diferite tipuri de aranjamente suspendate pe tavan si pereti. Restaurante in care florile decorative sunt in centrul localului.

Hoteluri

Hotelurile sunt un alt cadru in care este posibil sa decorezi cu flori si plante agatate. Acestea pot fi amenajate la receptie, pe coridoare, in camere si in restaurantul hotelului. In functie de decor si de stilul hotelului, este convenabil sa folosesti un tip sau altul de plante suspendate in zonele respective.

Case

Desi este mai putin frecventa decorarea caselor cu plante suspendate, vedem din ce in ce mai multe case cu flori decorative in fiecare zi. In apartamente, este cel mai frecvent sa decorezi mesele si alte obiecte cu flori si plante, nu un tavan sau pereti, dar acum este o tendinta urmata de designeri de interior si decoratori de diferite stiluri.

Birouri

Aceasta decoratiune poate face orice companie fericita. Daca preferi sa nu decorezi cu flori si plante pe mese sau mobilier sau pe podea, atunci cel mai bine este sa atarni decoratiuni pe pereti si tavan. Poti adauga aceasta nota aparte fara a ocupa spatiu suplimentar.