Avantajele unui apartament luat de la un dezvoltator direct in Berceni

Cumpararea unui apartament nu este aproape niciodata o investitie proasta, pentru ca valoarea acestuia va creste, iar tu iti vei putea recupera banii. Iar o casa este intotdeauna un bun binevenit.

Daca te afli in cautarea unui apartament, una dintre cele mai bune variante in prezent, este achizitia unui apartament de la un direct dezvoltator, in Berceni. In acest cartier, aflat in plina expansiune, ai avantaje multe. Exista metrou, mijlocul de transport in comun cel mai rapid din capitala noastra, dar si mijloace de transport de suprafata. Ansamblurile rezidentiale din Berceni sunt situate destul de bine, facand concurenta caselor care se afla in zona de nord a capitalei, precum Baneasa, Otopeni sau celor din Pipera, in Corbeanca sau in zona Tunari.

ansamblu rezidential fizicienilor
ansamblu rezidential fizicienilor – NEMAR REZIDENTIAL –

Un apartament situat in zona de sud a Capitalei este util din acest punct de vedere.

Apartamentele de la direct dezvoltator in Berceni, fara comision

Achziitia unui apartament nou in Berceni de la un dezvoltator direct este o investitie buna pentru ca nu va mai trebui sa dai comision unei agentii imobiliare care sa iti caute casa. Iar comisionul este o suma de bani pe care o poti pune pe o alta lista de cheltuieli. Astfel, poti sa cumperi mobila ori poti sa dai banii la avans, daca iei apartamentul in rate. Creditul ipotecar este o varianta, dar si programul Prima Casa, in special pentru achizitia unei locuinte mai ieftine.

Apartamentele pe care le cumperi direct de la dezvoltator, in Berceni sau in alta zona din Bucuresti, pot fi decomandate sau semidecomandate, pot avea finisaje sau nu. Cu cat apartamentul arata mai bine si are o suprafata locuibila mai mare, cu atat va creste si pretul pentru acesta. Un apartament poate sa aiba doua camere, trei sau patru camere. De asemenea, exista si garsoniere, la preturi foarte bune, pe care le poti cumpara in zona de sud a Capitalei. Apartamentele cumparate in Berceni pot fi luate si la rosu, adica sa nu aiba finisaje, acestea fiind cele mai ieftine. Cele mai scumpe locuinte sunt cele care sunt gata finisate. Dar, cum din ce in ce mai multa lume doreste o casa sau un apartament la cheie, atunci noi iti recomandam apartamentele din Berceni, deoarece aici veti gasi mereu preturi sub nivelul pietei imobiliare!