AUTOMOBILE BAVARIA EXPUNE CELE MAI NOI MODELE BMW MOTORRAD LA SMAEB 2011.

• Automobile Bavaria pregatește o prezentare specială a celor doua modele vedetă BMW K1600 GT și BMW R 1200 R, în data de 9 aprilie începând cu ora 11:15.

EdiÈ›ia 2011 a SMAEB – “Salonul de Motociclete, Accesorii È™i Echipamente, BucureÈ™ti”; va avea loc în weekend-ul 9-10 Aprilie 2011.
Ajuns la a IX-a editie, salonul va avea loc pentru prima dată în Complexul ROMAERO.
SMAEB 2011 va folosi doua hangare, H5-H6 plus H7,standul nostru fiind localizat în H7.

Modelele BMW Motorrad expuse de catre Automobile Bavaria sunt dintre cele mai variate, acoperind toate gamele disponibile, în plus, vor fi expuse echipamente și accesorii BMW Motorrad.
Vedetele evenimentului vor fi însă noile BMW K1600 GT și BMW R 1200 R.

Toate modelele expuse sunt disponibile şi în showroom-ul Motorrad amplasat în Pipera. Cu un showroom generos şi service exclusiv moto, locaţia oferă totodata posibilitatea cumpărării de accesorii şi comandarea de piese de schimb.

Modele expuse.

Modelele Tour.

K1600GT.Viitorul în Touring.

Gran Turismo. Călătorie în stil mare. Asta înseamnă combinarea performanÅ£ei dinamice ÅŸi a confortului, transformând distanÅ£a în spaÅ£iu liber. Viziunea BMW Motorrad a fost esenÅ£a acestei filosofii – sensul pur al Gran Turismo. Această viziune a luat acum forma în noul K 1600 GT.

Motoarele în linie cu 6 cilindri de la BMW sunt legendare. Un mit care a fost realizat o dată în plus în K 1600 GT, acum mai compact decât oricând înainte. 1649 cc, 118 kW (160 CP) şi un cuplu maxim de 175 Nm. Chiar şi faptele sunt impresionante. Iar experienţa de condus este și mai inspirantă. Unităţile de putere instalate transversal oferă un nivel extraordinar de performanţă dinamică.

În cazul în care riderul este în starea de spirit pentru un spectacol sportiv de pricepere, motorul pune de bună voie o explozie de viteză, chiar şi în intervale de viteză ale motorului mai mici. Peste 70% din cuplul maxim este disponibil de la doar 1500 rpm.

ÃŽn timp ce rezervele de putere ale motocicletei sunt uriaÅŸe, dimensiunile sale sunt reduse. Cântărind un pic sub 103 kg ÅŸi cu o lăţime de 555 mm – niciodată nu a existat o motocicletă de mare volum cu 6 cilindri in linie atât de compactă. Manevrabilitatea a devenit remarcabilă iar motocicleta îţi oferă un sentiment cu totul nou.

Pentru o mai bună vizibilitate în curbe, GT prezintă o premieră mondială pentru motociclete: faruri adaptive disponibile opţional. Acesta nu sporeşte numai exclusivitatea, ci şi siguranţă activă a motocicletei. Viziune indeplinită!

F800ST.”Serious fun”.
R1200RT. Design nou, dinamic.
K1300GT.Performanţa dinamică nu a fost nicicând mai stilată.

Modelele Urban.

Noul R1200R. Roadster-ul Rock ‘n’Roll.

Revizuirea modelului R1200R din toate punctele de vedere a produs o motocicletă cu adevărat multi-talentată. Designul distins, recent dezvoltatul motor DOHC flat-twin ÅŸi ÅŸasiul ingenios cu Telelever ÅŸi Paralever face din R 1200 R un veritabil Rock’n’Roll Roadster, care va obÅ£ine totul de la fiecare traseu în termenii plăcerii de a conduce.

Vizual vorbind, revizuirea R 1200 R este din nou o adevărată atracÅ£ie. Liniile puriste ÅŸi finisajele chiar mai rafinate demonstrează caracterul puternic al motocicletei. Noi instrumente circulare, o furcă nouă de calitate superioară, ghidonul nou dublu-imbinat de aluminiu, jante noi ÅŸi multe altele – reflectă o atenÅ£ie la detalii sporită. Mai ales în versiunea Classic.

Motor racit cu ulei/aer in 2 cilindri boxer oferă nu numai o nouă sonoritate ci şi o inovaţie autentică: după apariţia lor la modelele GS şi R, cele două axe cu came si patru supape dispuse radial debuteaza și aici. Mai mult, puterea nominală a fost majorată la 81 kW (110 CP) cu un cuplu maxim care a fost de asemenea ridicat la 119 Nm la 6.000 rpm. Acest lucru înseamnă că unitatea de putere accelerează acum cu o ușurinţă mai mare de la turaţii reduse ale motorului, performând impresionant în toate conditiile de drum.

Echipamentul special are disponibile o serie de caracteristici de siguranţă, cum ar fi ABS, ASC şi de control al presiunii pneurilor prin intermediul caracteristicilor de confort si a celor orientate spre drum, cum ar fi ESA (Reglare Electronica a Suspensiei) . Există şi unele accesorii impresionante disponibile pentru R 1200 R, cum ar fi un amortizor de zgomot Akrapović extrem de usor, din titan.

K1300R. Puterea are o faţă.
F800R. Un design îndrazneţ şi cool.

Modelele Sport.

S1000RR.Motocicleta de curse pur-sânge.
K1300S. Puterea supremă.

Modelele Enduro. 30 de ani de GS.

F650 GS. De neoprit.
F800 GS. Noua generaţie de motociclete Enduro.
R1200GS.Motocicleta perfectă pentru orice traseu.
R1200GS Adv.Plăcerea supremă de a conduce.