Auto.ro lanseaza aplicatia pentru iPhone necesara oricarui sofer din Romania

Auto.ro a lansat astazi in premiera pentru Romania, aplicatia pentru iPhone specializata pe serviciile din domeniul auto, necesara oricarui sofer.

Aplicatia dezvoltata de Auto.ro pentru iPhone este prima aplicatie din Romania care ofera soferilor localizarea pe harta a celor mai apropiate servicii auto de locul in care se afla. Detine o baza de date de 12.000 adrese, este gratuita si faciliteaza accesul soferilor romani la o gama vasta de servicii auto de care ar putea avea nevoie oriunde in Romania.

Aplicatia faciliteaza accesul la principalele servicii din domeniul auto: benzinarii, vulcanizari, spalatorii, service-uri, asistenta rutiera, parcari si alte puncte de interes importante. Este usor de utilizat, calculeaza rapid ruta si distanta catre cel mai apropiat furnizor de servicii auto, ofera date de contact si promotii, toate acestea cu un consum redus de date pentru conectarea la internet.

Utilizatorii au posibilitatea de a sugera noi puncte de interes si pot apela direct din aplicatie firma care ofera serviciul auto de care au nevoie. Este singura aplicatie care permite adaugarea anunturilor auto direct de pe telefonul mobil.

“Am dezvoltat aplicatia Auto.ro, singura de acest gen din Romania, pentru a veni in sprijinul conducatorilor auto. Oricine se poate regasi in situatia de a avea nevoie de o benzinarie, o vulcanizare, asistenta rutiera sau orice alt serviciu din domeniul auto. Aplicatia Auto.ro ti le indica pe cele din apropierea ta, problema fiind ca si rezolvata”, a declarat Bogdan Axinia, General Manager Auto.ro.

Aplicatia Auto.ro poate fi descarcata gratuit: http://itunes.apple.com/gb/app/auto.ro/id430804021?mt=8