AUTO MUNTENIA – salon auto la Giurgiu

Timp de patru zile, AUTO MUNTENIA îi aşteaptă şi în acest an pe giurgiuveni cu cele mai noi modele auto, dar şi cu sesiuni de drive test menite să-i convingă de calităţile autoturismelor prezentate.

AUTO MUNTENIA se desfăşoară în acest an în perioada 22 – 25 septembrie 2011 în parcarea INTEREX Giurgiu din bulevardul Mihai Viteazul nr 5.

Giurgiu este printre puţinele judeţe din ţară care găzduiesc în acest an un salon auto local, astfel de manifestări fiind organizate în anul 2011 doar în alte doua oraşe din România: Pitesti si Bacău.

AUTO MUNTENIA este un salon expoziţional ce prezintă servicii şi produse destinate persoanelor pasionate de automobile sau care doresc să îşi cumpere un automobil nou.

La eveniment vor fi expuse autoturisme noi Dacia, Opel, Chevrolet, Citroen, Suzuki.

Evenimentul vine totodată în întâmpinarea giurgiuvenilor cu oferte irezistibile pentru programul rabla şi pentru achiziţia maşinii printr-o societate de leasing.

Salonul AUTO MUNTENIA poate fi vizitat de joi până sâmbătă între orele 10:00 – 18:00, iar duminică între orele 10:00 – 14:00.

Evenimentul este organizat de Expo Muntenia în parteneriat cu Supermarketul Interex, Primăria Municipiului Giurgiu si Camera de Comert, Industrie si Agricultura Giurgiu. Partener media: Kiss FM.

Vă aşteptăm la un drive test cu o maşină nouă!

 

 

 


Contact organizator:

EXPO MUNTENIA

Web: www.expomuntenia.ro