Auditor Intern – Curs – Timisoara si Cluj

Lloyd`s Register Romania organizeaza in perioada 16 – 27 Mai, in Cluj si Timisoara cursuri de formare Auditor Intern.

Pe langa evaluarea si certificarea sistemelor de management, Lloyd’s Register Romania acopera si o gama larga de servicii de instruire. Acestea sunt structurate pe diferite nivele de competenta si sunt organizate pe doua sisteme: publice (organizate in mod regulat in diferite zone ale tarii) sau private (in cadrul companiilor).

Astfel, in cadrul sesiunilor publice, in perioada 16 – 27 Mai, va propunem urmatoarea structura de curs in Timisoara si Cluj:

Tema Curs: Auditor Intern Sistem Integrat ISO 9001, ISO 14001 si OHSAS 18001

Durata: 3 zile, Numar participanti: min. 6/max. 12

Perioada exacta de desfasurare va fi stabilita de comun acord cu participantii.

Servicii incluse:

1. Suport de curs:- format electronic – va fi pus la dispozitie anterior inceperii cursului pentru a putea fi studiat- pe hartie – va fi pus la dispozitie odata cu inceperea cursului

2. Diploma:- in cazul absolvirii examenului final – Certificat de absolvire- in cazul neabsolvirii examenului final – Certificat de participare (cu posibilitatea de a relua ulterior examenul fara nici un cost suplimentar)

3. Masa de pranz

Metode de lucru folosite:

Cursurile au un caracter interactiv, incluzand o serie de studii de caz si exercitii, precum si feedback-ul permanent din partea lectorului.Studiile de caz sunt organizate pe baza unei documentatii care descrie sistemul de management (specific temei cursului) din cadrul unei organizatii fictive, precum si descrierea unor situatii imaginare asociate cu „nereguli” si „constatari”. Exercitiile practice (incluzand si „auditul simulat”) vor parcurge toate subiectele prezentate teoretic in prealabil. Veti exersa concret pregatirea, desfasurarea si raportarea unui audit.

Lloyd’s Register Quality Assurance (LRQA) efectueaza evaluari si certificari ale sistemelor de management. LRQA a fost infiintata in 1985 ca raspuns fata de primul standard de calitate si este primul organism acreditat de catre Consiliul National Britanic de Acreditare (UKAS), cat si de cel similar german (DAR). In prezent, detine peste 45 de acreditari si prin cele 41 de birouri din intreaga lume, a fost aleasa de peste 45.000 de clienti si a emis peste 60.000 de certificate in 120 de tari.

Portofoliul LRQA Romania ( www.lrqa.ro ) acopera:

 – Servicii de evaluare si certificare conform standardelor internationale (ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, ISO/TS 16949, ISO 27001, SA8000, ISO 22000, FSSC 22000, IFS, BRC, HACCP, PAS220, etc)

 – Servicii de instruire (Curs Auditor Intern, Curs Auditor Extern – pentru diferite standarde internationale, pe sistem singular sau integrat, in sistem public sau in-house)

 – Servicii de verificare (EU-ETS)

Printre cei care au ales serviciile LRQA Romania se numara: Vodafone, Orange, Parmalat, Heineken, Alstom, Romstal, Elba, UCMR, Lafarge, NewsIn Media, ArcelorMittal, Hidroconstructia, Honeywell, TMK, Doosan IMGB, Hoeganaes Corporation, British American Tobbaco, JTI, DHL, Koyo, Complexul Energetic Rovinari, Volvo Romania, Flextronics, SKE, Incontro Prefabbricati, Makita, Adrem, Timken, Argus, UNTRR, Dalkia Termo Prahova, Ceradez, Romenergo, Zentiva, Takosan, ECA, Plexus, Ductil Steel, Vrancart, Ronera Rubber, Silcotub, Santierul Naval Damen, Agentia Spatiala Romana, Acellum, Azoma, Delphi Diesel Systems, Tenaris Silcotub, Antibiotice SA, Elmiplant, etc.

Ne-am bucura ca acest curs sa corespunda necesitatilor si cerintelor dumneavoastra de instruire si am fi onorati sa il parcurgem impreuna.

Pentru mai multe informatii va rugam sa nu ezitati sa ne contactati!

Simona Nan 

Marketing Representative

LRQA Business Assurance – Improving performance, reducing risk

——————————————————

Lloyd’s Register Romania

31 Iancului Ave., 3rd Floor, 021716, Bucharest

Timisoara Office

T/F  + 40 356 008 379

M     + 40 724 500 571

W     www.lrqa.ro 

     simona.nan@lr.org

E