Audit, Contabilitate, Consultanta Fiscala? Alege Pachetele de Servicii Integrate IBS Financial!

Stim ca cele mai IMPORTANTE ASPECTE pentru dvs. sunt UTILITATEA SERVICIILOR PRIMITE si COSTUL lor.
De aceea am creat pachete speciale de servicii integrate, care pe langa preturile competitive, combina la maximum beneficiile oferite de fiecare dintre serviciile obisnuite de contabilitate, audit si consultanta fiscala.
Pachetele de servicii integrate includ:
• Verificarea trimestriala, semestriala sau anuala a contabilitatii si a declaratiilor fiscale si intocmirea si semnarea bilantului contabil si a situatiilor financiare anuale;
• Verificarea trimestriala sau semestriala a contabilitatii si a declaratiilor fiscale si auditarea situatiilor financiare anuale sau exercitarea mandatului de cenzor;
• Refacerea evidentelor contabile si fiscale, completarea declaratiilor fiscale, intocmirea si semnarea bilantului contabil si a situatiilor financiare anuale.
Nu uitati de beneficiile pe care un pachet de servicii integrate vi-l poate aduce!
REDUCEREA COSTURILOR CU TINEREA CONTABILITATII SI A EVIDENTELOR FISCALE!
Sistemul nostru de lucru:
• poate fi aplicat si in situatia in care compartimentul contabil al clientului include doar personal care se ocupa cu inregistrarea documentelor si cu tinerea contabilitatii primare
• permite optimizarea modului de organizare si functionare al compartimentului contabil, a documentatiei si a fluxului de documente in urma analizarii acestora
• asigura instruirea permanenta a angajatilor din compartimentul contabil ducand la cresterea calificarii si eficientei acestora
CONSULTANTA SPECIALIZATA CONTABILA, FISCALA SI DE CONTROL INTERN!
CONTROL MULT MAI EFICIENT AL OPERATIUNILOR AFACERII DUMNEAVOASTRA!
Prin serviciile pe care le oferim, clientii nostrii se pot concentra mai mult pe administrarea propriei afaceri, reducand din timpul alocat analizarii rezultatelor, ca urmare a imbunatarii procedurilor de control a operatiunilor.
Astfel la inceputul prestatiei noastre vom analiza procedurile de control existente in toate departamentele dvs. de activitate (financiar, contabilitate, aprovizionare, vanzari, gestiunea stocurilor si a mijloacelor fixe, clienti, furnizori, etc.). Pe baza acestei analize vom recomanda masuri privind imbunatatirea controalelor existente astfel incat sa puteti controla mult mai usor si eficient desfasurarea activitatii si sa va puteti imbunatati sistemul de detectare si prevenire a erorilor sau fraudelor.
OPTIMIZAREA COSTURILOR FISCALE!
La inceputul serviciilor noastre vom analiza situatia fiscala curenta a clientilor nostri furnizand un raport catre conducere cu principalele noastre concluzii si recomandari.
De asemenea vom evalua in permanenta policitile fiscale si contabile curente si vom analiza oportunitatile existente de reducere a costurilor fiscale pentru a putea recomanda solutii pentru reducerea acestora.
ASISTENTA SPECIALIZATA IN CADRUL CONTROALELOR FISCALE!
Fiecare pachet de servicii integrate are inclus in pret asistenta noastra in cazul unui astfel de control pentru 40 de ore!
Daca vrei sa afli mai multe echipa noastra de profesionisti este la dispozitia ta!
Intreaba-ne!
Pentru mai multe detalii:
Adi Baniceru
Managing Partner
IBS (Integrated Business Services)
7-9 Tudor Stefan street
Bucharest, sect. 1
tel: (40) 31 420 62 47
fax: (40) 31 420 62 48

IBS Professional Solutions este prima companie locala care ofera servicii integrate de consultanta juridica (prin avocatii colaboratori IBS) si fiscala.
IBS Professional Solutions este mai mult decat un nume, este un concept despre cum pot obtine companiile un avantaj intr-un mediu dificil. Realitatea complexa solicita solutii complexe si de aceea am structurat serviciile noastre ca Solutii de Afaceri Integrate.
Conceptul scoate in evidenta faptul ca orice afacere trebuie vazuta ca un sistem, iar succesul depinde de performanta tuturor elementelor ce compun sistemul.
Combinatia dintre experienta vasta in domeniu, intelegerea pietei locale si experienta unei echipe cu abilitati si competente complementare ne permite sa oferim clientilor nostri servicii de consultanta de inalta calitate.
Compania a fost infiintata in 2006 si are in prezent o echipa de 15 consultanti.