Au mai ramas doar cateva zile pana la evenimentul comunitatii de contact center din Romania, Call Center & Customer Care Conference and Expo 2011

Cea de-a 7-a editie a evenimentului Call Center & Customer Care Conference and Expo va avea loc in intervalul 19-20 aprilie 2011, la J.W. Marriott Grand Hotel din Bucuresti.
Bucuresti, 12 Aprilie 2011 – Tendintele de optimizare tehnologica in industria de call center sunt tot mai evidente pe piata romaneasca, iar obiectivele companiilor de profil din Romania sunt din ce in ce mai exigente in vederea eficientizarii serviciilor de tip call center. Indicatorii de succes, viziunea organizationala, inclusiv auditul performant,  precum si solutiile alternative pentru serviciile de Customer Care, reprezinta doar cateva dintre tendintele aflate in plina ascensiune la nive mondial.
Intr-un mediu economic incert, sectorul de call center a devenit un factor diferentiator al calitatii interactiunii cu  clientii, indiferent de activitatea comerciala, fiind o resursa imperativa de atragere si mentinere de clienti, si de competitivitate. Venind in intampinarea nevoii comunitatii locale de business, Expo Media va deschide cea de-a 7a editie a Call Center & Customer Care Conference and Expo, unul dintre cele mai influente evenimente ale comunitatii de contact center din Estul Europei.
Evenimentul de nisa a inregistrat un succes deosebit de-a lungul timpului intrucat initiativa de comunicare s-a dovedit a fi un instrument eficient de formare si educare, de networking si business, atragand branduri de renume national si international in randul participantilor, partenerilor si sponsorilor.
Conferinta de afaceri va avea loc in intervalul 19 – 20 Aprilie 2011, in incinta J.W. Marriott Grand Hotel, si va reuni branduri puternice si specialisti recunoscuti din sectoare industriale dintre cele mai variate, precum: telecom, IT, banking, farma, asigurari, auto, retail, si multe altele.
Anul acesta participantii vor beneficia de insight-uri pragmatice si utile din zone de Customer Experience, precum: Customer Centricity, Telesales, Investitiile in tehnologie versus Controlul Costurilor, Tendinte de call center in 2011, Solutii moderne de Customer Care etc.
Speakerii prezenti la Call Center & Customer Care Conference and Expo 2011 sunt experti de prima linie ce se remarca prin reputatie, know-how si rezultate impresionante de afaceri, pecum: Gabriel Muresanu – Managing Partner, AWARENESS POWER Consulting Company,  Raluca Partenie Vasiu – Sales Manager, Bosch Communication Center, Andreea Stanescu – Director, General Optima Call , Andreea Micu – Managing Partner, Intensity Consulting, Amalia Sterescu – Vicepresedinte, Oracle Romania,  Marcela Stoica – Senior Management Skills Developer, Customer Service School, Dan Mazilu – Director General, Mediatel, George Suciu – Director General, Beia Consult, Razvan Iliescu – Director General, Bell Gateway, Carita Vallinkoski – Expansions Management Competence Call Center etc.
Editia conferintei de afaceri de anul acesta se bucura de sprijinul partenerilor Customer Service School, Euristic Partner, Mediatel Data, Competence Call Center, Call Point New Europe.
Pentru mai multe informatii despre cea de-a 7a editie a Call Center & Customer Care Conference and Expo, va rugam sa accesati www.conferinte.ro. Inscrierile pentru participarea la eveniment se pot face printr-un email la adresa laura.popescu@expomedia.ro.
Despre Expo Media
Expo Media este o agentie full service ce ofera o gama variata de servicii de calitate in domeniile: marketing si comunicare, research, consultanta de customer operations si organizare de evenimente de business. De-a lungul timpului Expo Media a dat dovada de spirit de excelenta in toate actiunile intreprinse prin experienta, dedicare si competenta.

Alexandra Chiorean
PR Specialist
Tel: +40 21 411 44 20
Fax: +40 21 411 44 19
Mobile: +40 731 141 414
E-mail: alexandra.chiorean@expomedia.ro