Au mai ramas 3 zile pana la concertul Iron Butterfly

Dupa 44 de ani de la lansare, acordurile psihedelice ale celebrei „In-A-Gadda-Da-Vida” se vor auzi live pe scena Hard Rock Cafe, peste numai sapte zile. Trupa, ramasa in istoria muzicii drept prima formatie din lume care a castigat „Discul de Platina”, vine pentru prima data la Bucuresti, in cadrul turneului european ce include o serie de 23 de concerte, in 11 tari.
Cunoscuti pentru curiozitatea lor culinara atunci cand vine vorba de calatorii, membrii trupei, care vor ajunge la Bucuresti cu o seara inaintea concertului, au cerut ca berea si vinul rosu sa fie din productia autohtona, iar mancarea, traditional romaneasca, sa fie cat mai variata si sa nu le lipseasca pe parcursul sederii.
In deschiderea concertului Iron Butterfly din 19 februarie vor evolua Raygun Rebels, o trupa germana de hard rock si rock’n’roll, aflata in plina campanie de promovare a primului sau album, lansat in vara anului trecut. Tony Mulbacher, managerul formatiei si un bun cunoscator al bucatariei romanesti, ii va sfatui pe cei patru rockeri bavarezi ce preparate culinare si ce marci de bere traditional romanesti sa nu rateze.
Biletele la concertul Iron Butterfly sunt disponibile la Hard Rock Cafe, pe site-urile www.myticket.ro , www.ticketpoint.ro , www.blt.ro , www.biletoo.ro si in reteaua librariilor Adevarul, in magazinele Diverta si Flanco din toata tara, in Unirea Shopping Center Parter, Sala Palatului, Magazinul Muzica, Magazinul Victoria si Palatul National al Copiilor.
Pretul biletelor difera in functie de categorie:
Categoria VIP – 300 Ron (intalnire cu trupa, fotografii, autografe)
Categoria I – 130 Ron (loc la mese)
Categoria II – 90 Ron (in picioare)

Dupa achizitionarea biletelor din categoria I si VIP, va rugam sa sunati la 021 206 6261 pentru a va rezerva locuri la mese.

Accesul publicului se va face incepand cu ora 19:30.