Au mai ramas 2 zile pana la evenimentul Customer Relationship Management and Customer Loyalty & Retention Conference and Expo

Cea de-a 3 a editie a evenimentului Customer Relationship Management and Customer Loyalty & Retention Conference and Expo va avea loc in data de 26 mai 2011, la JW Marriott Grand Hotel din Bucuresti, focusandu-se pe solutii si tehnici eficiente pentru extinderea si mentinerea portofoliului de clienti.
Bucuresti, 24 Mai 2011 – Investitiile in programe destinate formarii si dezvoltarii personale si profesionale a angajatilor se afla in plina ascensiune pe piata romaneasca de customer care, ca urmare a adaptarii la standardele internationale de business si a cresterii nivelului de exigenta al clientilor.
Pe fondul unui mediu instabil, marcat de criza financiara si de o competitie acerba, strategiile elaborate de companii se concentreaza pe stabilirea unei relatii de incredere reciproce si durabile intre clienti si companie. Prin canale multiple, de la word-of-mouth pana la retelele de socializare online, clientii influenteaza imaginea brandului, fapt ce face imperativa conturarea unor strategii care sa imbine eficient atributele emotionale cu cele rationale ale serviciilor sau produselor.
Expo Media promoveaza standardele internationale de Customer Care, cu focus pe industria de call center, in cadrul celei de-a treia editii a evenimentului de nisa asteptat de intreaga comunitate de business, Customer Relationship Management and Customer Loyalty & Retention Conference and Expo. Evenimentul reuneste persoane si companii marcante din zona de CRM, loializare si retentie si se va desfasura in incinta JW Marriott Grand Hotel, Bucuresti, joi, 26 mai 2011.
Intr-un cadru destinat schimbului de experienta si know-how, precum si tendintelor internationale pentru zona de CRM, loializare si retentie, participantii vor avea oportunitatea de a afla multiple informatii cu privire la strategiile si tehnicile de maxima eficienta, precum si despre extensiile de business necesare pentru mentinerea si largirea portofoliului de clienti.
Printre speakerii celor doua conferinte se regasesc: Marcela Stoica – Moderator – Senior Management Skills Developer – Customer Service School, Carmen Balan, Professor Asebuss , Dragos Nicolaescu, CEO Visionary Business Consultants, Andreea Marasescu, Director Executiv Genesys Systems, Alexandru Radu, Senior Account Manager Retail, Novensys, Razvan Iliescu, CEO Gateway Software, Teodor Blidarus, Managing Partner Softelligence, Roberto Lazarov, CEO Fundeal.
Editia conferintei de afaceri de anul acesta este realizata cu sprijinul partenerilor Customer Service School, Euristic Partner si Competence Call Center, precum si al partenerului strategic ASEBUSS.
Pentru mai multe informatii despre cea de-a 3 a editie a Customer Relationship Management and Customer Loyalty & Retention Conference and Expo 2011, va rugam sa accesati www.conferinte.ro. Pentru a participa la eveniment, va rugam sa trimiteti un email de inscriere la adresa laura.popescu@expomedia.ro.
Despre Expo Media
Expo Media este o agentie full service ce ofera o gama variata de servicii de calitate in domeniile: marketing si comunicare, research, consultanta de customer operations si organizare de evenimente de business. De-a lungul timpului Expo Media a dat dovada de spirit de excelenta in toate actiunile intreprinse prin experienta, dedicare si competenta.

CONTACT
Alexandra Chiorean
PR Specialist
Tel: +40 21 411 44 20
Fax: +40 21 411 44 19
Mobile: +40 731 141 414
E-mail: alexandra.chiorean@expomedia.ro