Au inceput inscrierile pentru Cluj-Napoca Business Days!

In perioada 27-28 iunie se va desfasura la Cluj-Napoca a doua editie din seria de 4 evenimente Business Days de anul acesta. Evenimentul se desfasoara la Grand Hotel Italia din Cluj-Napoca. Biletele se pot achizitiona cu un discount de 10% pana la data de 14 iunie 2012. La aceasta editie organizatorii pun la dispozitie mai multe tipuri de tichete de acces MULTIPASS, dar si tichete ALL INCLUSIVE. Inscrierile se pot face online la adresa: http://cluj-napoca.businessdays.ro/inscriere/

Editia Business Days de anul acesta de la Cluj Napoca are ca tema centrala de dezbatere Antreprenoriatul si managementul de succes. Evenimentul va avea in componenta sa mese rotunde la care participantii vor putea dezbate alaturi de specialisti pe marginea a 4 teme majore:
1. Strategia antreprenoriala
2. Outsourcing
3. Comunicare si PR in vremuri tulburi
4. Strategia moderna de management al resurselor umane
Programul complet precum si sectiunile evenimentului le puteti vedea aici!

Organizatorii promit sa aduca si de aceasta data cei mai buni speakeri din tara, care sa ofere participantilor o viziune complexa asupra mediului de afaceri din Romania, abordand subiecte centrate pe teme precum: trendurile si tendintele afacerilor, idei de afaceri, exemple de afaceri si proiecte de succes, respectiv povesti motivationale si idei inspirationale. Printre vorbitorii de calibru pe care-i vom putea urmari la aceasta editie se numara: Marius Ghenea, Bogdan Comanescu, Vlad Stan, Florentin Banu, Eusebiu Burcas, Andy Szekely, Madalina Uceanu, Mihai Stanescu, Peter Barta, Hedi Hoka, Victor Miron, Gabriel Biris, Dan Santimbreanu, Frederic Lasnier, Ioana Hategan, Simona Baciu si multi altii. Lista completa se poate vedea accesand pagina dedicata speakerilor!

La conferinta sunt asteptati antreprenori, manageri, specialisti si consultanti din diverse domenii. Scopul principal al evenimentului este acela de a oferi o platforma de oportunitati de networking, acces la know-how de calitate, analize si trenduri de piata, traininguri si workshopuri cu aplicabilitate imediata.

***
Despre Business Days
Evenimentele Business Days sunt concepute in jurul ideii de a creea oportunitati de business networking si sunt astfel proiectate incat sa ofere pe durata celor 2 zile maximum de beneficii pentru cele 3 categorii de stakeholderi: participanti, parteneri si speakeri. Focusul conferintelor este pus pe dezvoltarea abilitatilor necesare antreprenorilor pentru a face fata provocarilor din mediul de business actual, pe dezvoltarea unei atitudini de succes si pe crearea unui moment de inspiratie si conturarea unei viziuni pozitive asupra mediului de afaceri din Romania.

Evenimentele Business Days, sunt singurele evenimente dedicate oamenilor de afaceri, care se organizeaza si la nivel regional si care strang la un loc peste 500 de participanti, 150 de parteneri, 70 de speakeri, 15 workshopuri, 4 mese rotunde, lansari de carte, sesiuni de coaching, degustari de vinuri . Sunt organizate de asociatia ADESCO, o organizatie non-profit al carei singur scop este acela de a crea o cultura antreprenoriala sanatoasa si durabila in Romania.