Atunci cand ai nevoie de o masina o poti inchiria rapid

Masinile reprezinta cele mai rapide si economice mijloace de deplasare pentru orice persoana, marea majoritate a locuitorilor din capitala detin un autoturism, insa cand acesta iti creaza probleme sau numai functioneaza in parametrii si trebuie sa pleci de urgenta din oras la o intalnire de afaceri sau in concediu, te poti baza intotdeauna pe companiile de rent a car Bucuresti care pun la dispozitie servicii de top , extrem de accesibile din punct de vedere al pretului de inchiriere. Tarifarea se va face in functie de numarul zilelor de inchiriere dar si de clasa sau gama masinii pe care ai de gand sa o inchiriezi. Indiferent de clasa sau de tipul masinii de care ai nevoie, la o astfel de companie vei gasii masina potrivita pentru tine, daca nu stii de unde sa inchiriezi, o varianta buna in capitala dar si in aeroportul din Otopeni ar fi Rent-a-car-otopeni.ro care de fiecare data ofera servicii excelente de rent a car Bucuresti. Din colaborarea cu ei vei avea nenumarate avantaje si beneficii, vei conduce masini de cea mai buna calitate la tarife cat se poate de competitive, vei beneficia de asemenea de serviciile unei companii cu mare experienta in domeniu, acedstia furnizeaza servicii de inchirieri auto Bucuresti de peste 10 ani, fiind printre primele companii aparute in acest domeniu de activitate. De la ei vei putea sa inchiriezi o gama variata de masini de la gama compact si pana la modelele din clasa premium. In acest articol o sa iti aratam cum sa inchiriezi o masina de cea mai buna calitate si cum sa beneficiezi de oferte excelente.

Cum inchiriezi o masina

Daca pana acum nu ai mai avutr nevoie de un serviciu de rent a car Bucuresti sau nu stii cum sa rezervi un autoturism, din punctul de vedere al celor de la rent-a-car-otopeni.ro cea mai buna si mai economica varianta pentru care vei putea sa optezi este aceea te a rezerva masina dorita online, cei de la rent-a-car-otopeni.ro au un site in care iti prezinta gama de masini din parcul lor de inchirieri auto, acolo vei avea posibilitatea sa alegi modelul potrivit pentru tine, vei vizualiza caracteristicile fiecarei masini pusa la dispozitie, vei putea citii clauzele si conditiile de inchiriere si nu in ultimul rand iti vei alege masina in functie de caracteristicile fiecareia in parte. In functie de buget vei avea posibilitatea sa optezi exact pentru masina de care ai cea mai mare nevoie, un autoturism din gama utilitara, o masina de 7 sau de 9 locuri oricum ar fi sau indiferent de ce ai avea nevoie la ei o sa gasesti intotdeauna cele mai potrivite solutii.

Perioada de inchiriere

In cazul in care o companie de rent a car Bucuresti cum este si rent-a-car-otopeni.ro este o varianta si o buna optiune pentru tine, trebuie sa stii ca perioada de inchiriere minima la ei este de 3 zile, de exemplu daca ti-ai propus in acest caz sa optezi pentru o masina din gama economica va trebuii sa scoti din buzunar in jur de 70 de euro, in aceasta suma sunt incluse toate taxele, asiguraruile si tot ce ai nevoie pentru a te deplasa cu masina pe drumurile din capitala. Livrarea se va face gratuit atunci cand inchiriezi o masina de la rent-a-car-otopeni.ro aceasta iti va fi adusa de un reprezentant al companiei de inchirieri auto direct la adresa pe care o indici sau daca aterizezi in aeroportul din Otopeni vei fi asteptat aici de un reprezentant al societatii, vei beneficia la fiecare inchiriere auto de km nelimitati, nu vei avea restrictii sau sume suplimentare de bani de platit. De asemenea in pretul de inchiriere pe langa taxele enumerate mai sus si avantajele, vei beneficia la cerere si de accesorii suplimentare cum ar fi un scaun de copil un gps auti si nu in ultimul rand vei avea posibilitatea sa optezi chiar si pentru o camera auto buna cu care sa surprinzi evenimentele din trafic sau peisajele extrem de frumoase din natura, Romania este recunoscuta pe plan mondial in ceea ce priveste minunatia peisajelor.

Contractul si plata

Daca nu ai nici cea mai mica idee ce reprezinta un contract de inchirieri auto sau cum sa ai de la inceput toate informatiile de care ai cea mai mare nevoie, iti spunem ca cei de la rent-a-car-otopeni.ro sunt una din cele mai transparente companii in domeniu, vei avea pe site la dispozitie o sectiune cu informatiile relevante de care ai cea mai mare nevoie, cu clauzele si conditiile precum si cu drepturile si obligatiile pe care le ai. Ca si metoda de plata vei putea sa optezi pentru achitarea sumei de bani in numerar sau vei avea posibilitatea sa achiti contravaloarea serviciilor de rent a car Bucuresti cu un card de credit. Daca ii alegi pe cei de la Rent-a-car-otopeni.ro ai la dispozitie ambele variante de inchiriere, atat cea online cat si varianta de plata cu cardul. De asemenea atunci cand iti propui o colaborare cu acestia nu trebuie sa iti faci griji in privinta avansului, indiferent de tipul de masina pe care il inchiriezi, fie ca este vorba de ultimul model auto din gama de lux sau de o masina economica, compania nu iti va solicita niciodata un avans pentru servficiile pe care ti le ofera, plata integrala va fi facuta direct in aeroport sau la adresa in momentul in care primesti masina. In afara de serviciile si de ofertele de cea mai buna calitate pe care ti le-am prezentat mai sus cei de la rent-a-car-otopeni.ro rent a car Bucuresti iti ofera si alte tipuri de servicii si de oferte, cum ar fi leasingul operational dar si inchirierile auto cu sofer angajat al companiei, in aceasta situatie tarifele se stabilesc in functie de numarul orelor de calatorie. Daca si tu ai nevoie de o masina de inchiriat pentru o scurta perioada de sedere a ta in tara, pentru o intalnire de afacaeri la care trebuie sa te prezinti impecabil, nu ezita sa ii contactezi pe cei de la rent-a-car-otopeni.ro acestia sunt capabili sa iti ofere serviciile de care ai nevoie si o masina de cea mai buna calitate.