Atmosfera urbana la evenimentul de prelansare a noului Audi Q3, organizat de ICON Advertising

 

Noul Audi Q3, primul SUV compact al marcii, a fost prezentat in exclusivitate si in avanpremiera joi, 2.06.2011, in cadrul unui eveniment organizat de ICON Advertising.

Prelansarea a avut loc la Bamboo Ballroom in fata unei audiente de top de aproximativ 200 de invitati, reprezentanti ai generatiei urbane, sportive si dinamice pentru care a fost creat acest SUV

“Nascut din cele mai inalte asteptari”, noul model revolutioneaza notiunile de spatiu, design si mobilitate. Icon al urbanismului modern, Audi Q3 indeamna la folosirea eficienta si cu un randament maxim a spatiilor existente, la reducerea cantitatilor de materiale folosite, insa nu si a posibilitatilor oferite de acestea si la maximizarea performantei si reducerea consumului, deopotriva.

Fiind primul Audi din segmentul de lux A-SUV, Q3 reuneste caracteristicile forte ale unui SUV cu solutii pentru provocarile lansate de peisajul urban, modern. Versatilitatea modelului permite indeplinirea celor mai diverse cerinte. Trendy si modern, Audi Q3 nu pierde niciuna dintre facilitatile oferite de un SUV tipic – o buna deschidere asupra traficului din jur, un grad inalt de siguranta si un confort sporit.

ICON a transmis aceste highlighturi intr-un eveniment cu caracter urban, reusind sa prezinte modelul in atmosfera citadina pentru care acesta a fost creat. Inovatie, idei indraznete, tehnologie si originalitate – sunt toate notiuni ce au stat la baza crearii proiectiilor urbane ce au transformat spatiul de eveniment intr-un real oras.

Dinamica prezentarii a fost in stransa legatura cu cea a proiectiilor, astfel ca evenimentul a inceput prin a marca inca o data “progresul prin tehnologie” Audi si valorile de brand si a condus treptat catre dezvelirea noului Audi Q3.

 

Echipa care a lucrat la realizarea acestui proiect a fost formata din: Matei Albulescu – Brand Manager si Iulia Dinescu – Marketing&PR din partea Audi, Dorin Ionescu- Director Creatie, Diana Miruna Minea- CSD, Mihaela Rotaru- Director Productie, Ana Maria Olaru – Account Manager, Florin Stanciu – Copywriter, Mihai Ontanu- Art Director si Adrian Musa- DTP din partea ICON Advertising.

 

Clientii care au beneficiat de serviciile noastre in cei 13 ani de ICON : Audi, Autonet, Billa Romania, Braiconf, Burger King, Estee Lauder Romania (brand MAC), Flanco, Franke Romania (Franke si Dominox), Goodyear (Goodyear, Dunlop, Debica), GTZ, Grup 7 (Grup 7, Delikat, Nestle Cereale), Homes 4U Consulting, MOL Romania (retea benzinarii si MOL Lubricants), Novero, Onduline (Onduline, Bardoline), Porsche Romania (Volkswagen, Volkswagen Autovehicule Comerciale), Porsche Inter Auto (Porsche Bucuresti Nord), Porsche Finance Group Romania (leasing si credit auto, management de flote, asigurari Casco), Reinert, Syngenta Romania (Syngenta, Syngenta Seeds), Vaillant Group Romania (Vaillant, Saunier Duval), Xlab Solutions, Zepter Romania.

 

Pentru informatii suplimentare :

ICON Advertising

Alina Bica / PR Executive

tel :021/ 410 83 67

alina.bica@iconadv.ro