Atelierul de creatie vestimentara vine la tine acasa!

Ati visat adesea, in secret, sa fiti designer vestimentar? V-ati saturat de hainele de serie si vreti tinute care sa atraga atentia, originale, cu bani putini? Vreti sa va imbracati bine indiferent de silueta? Eurocor va ofera solutia ideala – cursul de Creatie Vestimentara, simplu, comod si rapid!
Pasiunea pentru creatia vestimentara nu se demodeaza niciodata! In toate timpurile, oamenii au investit timp si bani pentru a fi bine imbracati! Si dumneavoastra puteti deveni un designer vestimentar cautat, studiind confortabil, unde si cand doriti, dupa orele de program.
Ce avantaje aveti daca urmati cursul Eurocor Creatie Vestimentara?
1. Studiati comod, in ritmul propriu, cand si unde doriti.
2. Incepeti „de la 0”. Pentru a urma acest curs nu aveti nevoie de cunostinte anterioare.
3. Caietele de curs, realizate in conditii grafice deosebite, contin numeroase exemple, tipare si imagini ilustrative.
4. Va veti familiariza treptat cu toate elementele specifice acestui domeniu. La sfarsitul cursului veti putea realiza si creatii complicate – rochii de seara si de mireasa, costume de dama si barbatesti pentru birou, costume de baie pentru diferite siluete, haine pentru copii.
5. Beneficiati de sprijinul GRATUIT al unui profesor personal, care va asista pe toata durata cursului.

In plus, la sfarsitul cursului, dupa parcurgerea unei scurte sesiuni de evaluare, puteti obtine si un Certificat de competente profesionale, recunoscut oficial in Romania si in alte peste 60 de tari!

Inscrierile se fac online completand formularul de inregistrare de la adresa www.eurocor.ro/comunicat

INSTITUTUL EUROCOR este filiala SCOLII EUROPENE DE CURSURI PRIN CORESPONDENTA (ESCC) cu sediul central in Olanda, cea mai importanta scoala europeana specializata in aceasta forma de instruire, prezenta in 7 tari din Europa si Asia. In prezent, mai mult de 850.000 de cursanti din intreaga lume primesc in fiecare luna pachetul de curs, iar indrumarea acestora se realizeaza in fiecare tara numai cu ajutorul specialistilor in domeniu. Si in Romania, peste 160.000 de persoane din toata tara au ales sa-si dezvolte pregatirea profesionala sau sa invete o limba straina cu Eurocor.

Eurocor – Institutul European de Cursuri prin Corespondenta
Sos Oltenitei 35-37, sector 4, cod 041293, Bucuresti
Telefon: 021 33.225.33
Fax: 021-33.225.30
e-mail:marketing@eurocor.ro
Web: www.eurocor.ro/comunicat