ATELIER PRODUCTIE COSMETICE BIO EVENIMENT

Logo V Bio

EVENIMENTUL DE INCHIDERE SI PROMOVARE va avea loc astazi 28 decembrie 2015, la Restaurantul Virajul 3, Sos. Alexandriei, nr. 2, sat Buda, comuna Cornetu, judet Ilfov,  ora 19:00.

 

SC VLAMION OIL SRL cu sediul in sat Sangeru, comuna Sangeru, nr. 544, judet Prahova, si punct de lucru: Soseaua de Centura Bucureiti-Giurgiu, nr. 1, comuna Clinceni, judet Ilfov, J29/770/2015, este structura de economie sociala Infiintata in cadrul proiectului Start-up Economie Sociala, ID 148698, proiect confinantat din FONDUL SOCIAL EUROPEAN, Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa prioritara 6: „Promovarea incluziunii sociale”, Domeniul major de interventie 6.1: „Dezvoltarea economiei sociale”, Contract POSDRU/173/6.1/S/148698.

Vlamion Oil SRL va produce cosmetice bio (creme, lotiuni, sapun si ape florale). Vor fi utilizate ingrediente obtinute in cadrul unitatii proprii sau unele achizitionate de la diversi furnizori. De ce bio? Pentru ca dintotdeauna oamenii au folosit plantele pentru a se trata sau ca si cosmetice, iar acestea nu au avut efecte negative asupra organismului cum au, de exemplu, toate produsele chimice care ne asalteaza zi de zi corpurile. Din ce in ce mai multi oameni sunt interesati sa isi schimbe modul de viata, sa traiasca mai natural si sa cunoasca provenienta ingredientelor produselor pe care le folosesc.

Potentialii nostri clienti sunt persoanele fizice, in mod special femei care fie nu folosesc cosmetice, fie folosesc cosmetice traditionale si isi doresc sau sunt dispuse sa treaca la o gama de cosmetice bio. Ne vom adresa acelui segment de consumatori care cunoaste beneficiile cosmeticelor bio si le foloseste in exclusivitate, dar si celor care sunt deschisi sa incerce un produs nou cu ingrediente naturale fara a renunta neaparat la cosmeticele traditionale.

Au fost angajate 5 persoane din cadrul grupurilor vulnerabile din regiunea Sud-Muntenia. Activitatea se desfasoara si la sediu si la punctul de lucru. Pe langa cele 5 persoane, au fost angajati un manager si un asistent manager, care au un rol esential atat in procesul de management, cat si in ceea ce priveste colaborarea cu celelalte SES-uri create in proiect.

La eveniment sunt invitati colaboratori,  parteneri, furnizori dar si potentiali clienti din mediul de afaceri, care vor apela la serviciile structurii de economie sociala. La eveniment urmeaza sa informam participantii in legatura cu progresul nostru de pana acum, atingerea obiectivelor proiectului, viitorul structurii de economie sociala si posibilitatile recirpoc avantajoase de colaborare. Vom vorbi si despre angajarea persoanelor aflate in situatii de risc si excluziune sociala, oportunitatile prezente atat pentru angajator cat si pentru angajat, dar mai ales despre cum integrarea lor va conduce in final la o viata mai buna pentru noi toti.

Proiectul este implementat de catre Asociatia Culturala Romania in Lume, Impreuna cu partenerii implicati Immigrant Institute – Goteborg-Suedia, Asociatia Culturala a Etniilor din Delta Dunarii, Asociatia Ecovivere, Asociatia pentru Educatie si Civism, Asociatia Human Links, Fundatia Avatar, Asociatia The Four Hundred, Asociatia Avanpost AG, Asociatia Romana pentru Dezvoltare si Cooperare Europeana (ARDCE).

 

Pentru mai multe detalii:

Dorina DUMITRU

Manager Intreprindere Sociala „ ATELIER PRODUCTIE COSMETICE BIO”

Tel: 0768.142.503, e-mail: vlamion.oil.srl@gmail.com