Atat de delicata, dar atat de …intriganta

Combinand frumusetea pietrelor semipretioase cu stralucirea firului placat cu argint, colectia primavera- vara 2012 seduce ireversibil.

Debordand de energie aceasta colectie este despre libertate, vioiciune si natura. Stiind ca frumusetea este, in cele din urma, o notiune subiectiva am decis ca acest an sa extindem designul cu o noi abordari. Asadar, daca iubesti rafinamentul vei prefera sa-ti arati pasiunea pentru eleganta purtand bijuterii din colectia cu design geometric si floral. Pe de alta parte, daca esti mai degraba un spirit non-conformist cu siguranta vei adora  noua linie de bijuterii ,,knotted’’.

De la eleganta eclectica la ,,fun & funcky” poti fi sigura ca vei gasi, intr.-un singur loc, o bijuterie care se pliaza pe propriul stil si asta fara sa fii nevoita sa faci rabat de la calitate. Aeriste si colorate intreaga colectie este creata avand in minte versatilitatea, de aceea sunt perfecte atat pentru zilele casual cat si pentru petreceri elegante.

Colectia primavara vara 2012 te asteapta s-o descoperi! Indrazneste, esti binevenita!

www.artdecobijoux.eu este un boutique online de bijuterii haute de gamme, lucrate manual cu insertii de pietre semipretioase.

ArtDeco Bijoux creaza exclusiv pentru TINE – femeia moderna, al carei simt estetic ridicat tanjeste dupa originalitate si calitate. Intr-o piata sufocata de conformism si liniaritate, noi iti oferim ,,acel ceva” care face diferenta. Purtand bijuteriile noastre vei dobandi incredere neclintita in atuurile tale si nu in ultimul rand, vei fi GLAMOUR!